Η γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινά και η LG σας ανταμείβει με 4K Ultra HD TVs των 65’’ στην τιμή των 55’’.

Η LG Electronics (LG), λίγο πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2016, ανταμείβει τους καταναλωτές της και τους δίνει την ευκαιρία να «σκοράρουν» στην εμπειρία θέασης προσφέροντάς τους μία μοναδική προσφορά για τη σειρά τηλεοράσεων UHD UH600V.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν μία τηλεόραση LG UH600V μεγέθους 65’’ στην τιμή του αντίστοιχου μοντέλου τηλεόρασης μεγέθους 55’’, κερδίζοντας έτσι 10’’ για ατελείωτες ώρες ποδοσφαιρικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης από τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού. Η προσφορά ισχύει και για τα μοντέλα της σειράς, UH600V 55’’ και 49’’, όπου οι καταναλωτές μπορούν να τα αγοράσουν στην τιμή των 49’’ και 43’’ αντίστοιχα κερδίζοντας επίσης ίντσες σε χαμηλότερο κόστος.

LG TV

Οι τηλεοράσεις LG UH600V διαθέτουν ULTRA Slim σχεδιασμό, ενώ οι λειτουργίες όπως το ‘ColorPrime Pro’ και το ‘3D Color Mapping’ προσφέρουν στον θεατή περιεχόμενο με φυσικά και πλούσια γκάμα χρωμάτων χωρίς στρεβλώσεις. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς ενσωματώνουν την πλατφόρμα LG webOS 2.0, για ακόμα πιο φιλική χρήση με επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο καθώς και τη λειτουργία ULTRA Surround, η οποία επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 20 Μαΐου μέχρι και τις 10 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών για τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.