“Αδειάστε” τη χωρητικότητα του iPhone και του iPad σας με το νέο Micro SD Reader της Lexar.

Ζείτε μέσα στη δράση και θέλετε να κρατήσετε αυτές τις στιγμές? Θέλετε να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή που τις ζείτε? Δεν χρειάζεται να περιμένετε να γυρίσετε σπίτι για να ανεβάσετε στα social media το υλικό που έχετε μαζέψει. Τώρα μπορείτε εύκολα με το Lexar microSD Reader να μεταφέρετε φωτογραφίες & βίντεο από την action camera ή το drone σας για παράδειγμα, στο iPhone ή το iPad ή και το αντίθετο. Αυτή η μικρή και φορητή συσκευή ανάγνωσης με το Lightning βύσμα, δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε άμεσα το υλικό σας, όπουδήποτε κι αν ζείτε την περιπέτεια.

-Εξοικονομήστε χρόνο μεταφέροντας αρχεία εν κινήση. Με το Lightning βύσμα του, το MicroSD reader της Lexar κάνει παιχνιδάκι τη μεταφορά των αγαπημένων σας αρχείων στις iOS συσκευές σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Έτσι είτε περνάτε φωτογραφίες δράσης είτε βίντεο περιπέτειας, αυτό σας καλύπτει!

Corzo_white_updated-Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εν κινήση. Επιπλέον με τη μεταφορά μπορείτε να αναπαραγετε βίντεο ή να δείτε φωτογραφίες ενώ είστε στο δρόμο καθώς μπορείτε να έχετε αυτή τη συσκευή μαζί σας όπου κι αν βρισκεστε.

-Επεκτείνετε τη μνήμη των αγαπημένων σας συσκευών. Με το Lexar microSD reader μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα αρχεία στην microSD κάρτα σας και να βρείτε το χώρο που σας λείπει για το υλικό που επιθυμείτε να κρατήσετε στις iOS συσκευές σας.

-Το multitasking γίνεται εύκολη υπόθεση. Φτιαγμένο όχι μόνο για την περιπέτεια, το microSD reader της Lexar, σας ανοίγει έναν εύκολο δρόμο για τη μεταφορά αρχείων από οποιαδήποτε Android ή άλλη συσκευή στο iPhone ή το iPad σας. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ανταλλάξετε υλικό μεταξύ των iOS συσκευών σας.

508_67189_A_microSD_Reader_EMEA-Μικρός και κομψός σχεδιασμός. Λόγω το μικρού του μεγέθους, μπορείτε να το βάλετε απλά στην τσέπη σας και να φύγετε. Και το Lightning βύσμα του ταιριάζει στα περισσότερα iOS λειτουργικά, προσφέροντς plug-and-play λειτουργία.

-Συγχρονίστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας αυτόματα και με ασφάλεια. Το microSD reader λειτουργεί χρησιμοποιώντας file management που κατεβάζετε δωρεάν από το App Store. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όταν συνδέεστε με αυτό για να είστε ήσυχοι.

Συμβατότητα: iOS/7/8/9, Mac OS X+
Σχεδιασμένο για όλες τις κάρτες microSD της Lexar. Μπορεί να μην υποστηρίζει όλες τις microSD κάρτες.

Μορφές αρχείων που υποστηρίζει: Ήχου – MP3/CAF/ACC/AIF/WAV/AIFF/M4A.
Εικόνας – AVI/FLV/MP4/MOV/M4V/MKV/MPG/RM/RMVB/WMV