Το Μουσείο ΟΤΕ γιορτάζει την Ημέρα Μουσείων και τη Διεθνή Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με ένα πλούσιο δωρεάν τριήμερο.

Πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δράσεις έχει προγραμματίσει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Οι οικογένειες που θα επισκεφθούν το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ, το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου και την Τετάρτη 18 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαφορετικές δράσεις, τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του μουσείου, που είναι εμπνευσμένες από τις συλλογές τηλεπικοινωνιών αλλά και από τη φετινή θεματική της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία».

Αναλυτικότερα τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν, Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου:

«Ιστορίες Τηλεπικοινωνιών στον κήπο του Μουσείου», (για οικογένειες με παιδιά 4 – 6 ετών, ώρα: 10:00-11:00)

«Μια βαλίτσα γεμάτη Τηλεπικοινωνιακές Ιστορίες! Έλα να τις ανακαλύψουμε!»
(για οικογένειες με παιδιά 7 – 12 ετών, ώρες: 11:30-13:00)

Τα παρακάτω προγράμματα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου καθώς και την Τετάρτη 18 Μαΐου:

«Street Art στην αυλή του Μουσείου …» (για παιδιά 6 – 14 ετών), & Ξενάγηση «Τηλε-περίπατος στο χρόνο… !», Σ/Κ, ώρες: 13:15-14:45 και Τετάρτη, ώρες 18:00 – 19:30).

mouseio1

Περισσότερο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, θα μπορούν να απολαύσουν και οι θεατές του ΟΤΕ TV μέσα από το ΟΤΕ HISTORY, το κανάλι με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό. Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17/5) και της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), το ΟΤΕ HISTORY έχει προγραμματίσει διάφορα ένθετα αφιερώματα στις τηλεπικοινωνίες, που βασίζονται κυρίως σε εκθέματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών.