Προ – παραγγείλτε το πρώτο modular κινητό, LG G5, και διεκδικήστε το LG Friend της επιλογής σας.

Η LG Electronics (LG), επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη της στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, παρουσιάζει το κορυφαίο smartphone, LG G5. Προτού ξεκινήσει την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσα από τους επίσημους συνεργάτες.

Ο τρόπος συμμετοχής στην προπαραγγελία του LG G5 μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά και με παραλαβή από είτε με αποστολή είτε σε φυσικό κατάστημα. Για τη συμμετοχή της προπαραγγελίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να ακολουθήσουν τα βήματα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν το LG Friend της επιλογής τους με τους 100 πρώτους να είναι οι τυχεροί που θα το κερδίσουν.

LG G5_Pre order

Για την έγκυρη συμμετοχή στο μηχανισμό ο συμμετέχων θα πρέπει να προπαραγγείλει ηλεκτρονικά το LG G5 μέσα από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες καταστημάτων την περίοδο από 10 έως 17 Μαΐου και να το έχει παραλάβει έως τις 23/05.

Τo πολυαναμενόμενο LG G5 που θα είναι πλέον διαθέσιμο από αύριο για προπαραγγελία ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στην κομψότητα και στο μεταλλικό του φινίρισμα με slide out αποσπώμενη μπαταρία, αλλά και λόγω του modular σχεδιασμού ο οποίος εξασφαλίζει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία χρήσης. Με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή της συσκευής χρησιμοποιήθηκε μέταλλο υψηλής ποιότητας, ενώ η μπαταρία έχει σχεδιαστεί με τρόπο (slide-out) που επιτρέπει την εύκολη απόσπαση και την αντικατάστασή της με μία φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα της συσκευής.

LG-G5

Επιπλέον, η κάμερα του G5 διαθέτει ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες, η λειτουργία Always-on Display κάνει πανεύκολη την ανάγνωση των notifications, ενώ πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός είναι διαθέσιμες χωρίς να χρειάζεται το ξεκλείδωμα της συσκευής. Το χαρακτηριστικό 3D Arc Glass της 5,3 ιντσών οθόνης δημιουργεί μια ελαφρά κυρτή φόρμα ενώ την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η επεξεργασία Micro-Dizing που προσδίδει στη μεταλλική επιφάνεια μια μοναδική αίσθηση. Τέλος, η κάμερα και το home button έχουν ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του G5 με τρόπο που τα κάνει κομμάτι του σώματος της συσκευής.

Προπαραγγείλετε το νέο LG G5, επισκεφθείτε τη σελίδα της LG , και διεκδικήστε το LG Friend της επιλογής σας γιατί Life’s Good when you play more!