Ο Αντώνης Πουζμπούρης της Xerox Hellas αφήνει στη θέση του τον Χάρη Μπάκα στον χώρο της επικοινωνίας.

Μετά από 24 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Xerox Hellas ο Αντώνης Πουζμπούρης αποχωρεί, λόγω συνταξιοδότησης, δίνοντας από την 1η Μαΐου τη σκυτάλη στον Χάρη Μπάκα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας.

«Η συμβολή του Αντώνη υπήρξε πολύτιμη συνεισφέροντας στην εξωστρέφεια και την θετική εικόνα της εταιρείας μας με περίσσια αφοσίωση και επαγγελματισμό. Ήταν κομμάτι της Xerox και τον ευχαριστώ προσωπικά για την ανεκτίμητη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο Βασίλης Ραμπάτ Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της Xerox Hellas, και προσέθεσε: «Καλωσορίζουμε τον Χάρη στην οικογένεια της Xerox. Είμαστε σίγουροι ότι η πολυετής του εμπειρία θα συμβάλει προς τη σωστή κατεύθυνση» ενώ, συνέχισε τονίζοντας: «Ο Χάρης εντάσσεται στο δυναμικό μας σε μια νέα εποχή που ανοίγει για την εταιρεία μας τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Επιπλέον, η εστίασή του στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες που έχουμε ως οργανισμός και είμαστε βέβαιοι ότι θα ενισχύσει την προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε το όραμά μας».

New Xerox Logo Medium Res

O Χάρης Μπάκας διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing της Sony Music Ελλάδας, ενώ παράλληλα ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη του digital business της Sony Music Ευρώπης σε 9 χώρες των Βαλκανίων. Είναι ο δημιουργός της πρωτοποριακής πλατφόρμας FunTwoThree.com και μιας σειράς από ποιοτικές παιδικές εκδόσεις. Εστιάζοντας στις νέες τεχνολογίες, τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας Minimedia όπου, μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος για την διαχείριση των social media λογαριασμών της Xerox Hellas. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πατέρας δύο παιδιών.