Στελέχη της Profile θα  δώσουν βάση στην εξέλιξη του FinTech τομέα και στις τάσεις στον χρηματοδοτικό τομέα.

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει στο συνέδριο DotFinance Africa το οποίο πραγματοποιείται στις 4 και 5 Μαΐου στο Visa Oshwal Centre στο Ναϊρόμπι, υποστηρίζοντας την τοπική της δραστηριότητα. Τα στελέχη της εταιρείας θα συμμετάσχουν στις εργασίες του «Innovation Theater», με την διαδραστική παρουσίαση «Fintech and Banking synergies. Moving beyond disruption».

Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη του FinTech τομέα με άξονες την καινοτομία, ψηφιοποίηση και την εναλλακτική τραπεζική, με τη συμβολή της τεχνολογίας, αλλά και τις μελλοντικές τάσεις αναφορικά με τον τραπεζικό, επενδυτικό και χρηματοδοτικό τομέα.

Η ομάδα της Profile Software θα έχει επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με τους συνέδρους στο περίπτερο Α11 τις πρόσφατες αναβαθμίσεις των συστημάτων της, που αφορούν τις πλατφόρμες:

-Το FMS.next, την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Leasing and Financing και Collections ενώ παρέχει και πρωτοποριακή λύση για Marketplace Lending, συνδυάζοντας λειτουργικότητες banking και investment management.

-Το IMSplus, τη διεθνώς βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των Investment Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

-Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

-Το Mobius Wealth, το ανεξάρτητο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων από smartphone/tablets, που επιτρέπει σύνδεση με οποιοδήποτε back-office σύστημα προσφέροντας μοναδική εμπειρία χρήστη.

Profile_Logo_SpaceΜε επίκεντρο την Κένυα, το DotFinance σκοπεύει να εμβαθύνει στις χρηματοοικονομικές καινοτομίες που αναμένεται να επηρεάσουν την Αφρικανική ήπειρο μέχρι το 2020. Συγκεντρώνει στελέχη από τον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, προμηθευτές, καινοτόμες επιχειρήσεις και επαγγελματίες καθώς και ομιλητές με διεθνή καταξίωση, προσφέροντας ιδανικό χώρο ανταλλαγής ιδεών και δημιουργίας συνεργασιών.

Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι μόνο με πρόσκληση και για χρηματοοικονομικά ιδρύματα. Για εγγραφή και πληροφορίες παρακαλείστε να ακολουθήσετε το link εδώ.