Και αυτό το Πάσχα η Cosmote βγάζει εκπληκτικές προσφορές σε smartphones, tablets, αξεσουάρ και laptops.

Με εκπληκτικές προσφορές και έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, υποδέχεται και φέτος το Πάσχα η Cosmote, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.

Μέχρι και τις 10 Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα Cοsmote οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν αγαπημένα Smartphones & Tablets έως 350€ φθηνότερα, όπως το SONY Xperia M5, το Samsung Galaxy A5 (2016), το αποκλειστικό ZTE Blade A460 και το αποκλειστικό Tablet ZTE E8QL 4G.

Μπορούν να βρουν Smartphones, όπως το HTC One M9, ή Tablets, όπως το SONY Xperia Ζ3 Compact 8.0 4G, δωρεάν ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μαζί να πάρουν δωροεπιταγή COSMOTE έως 100€, με δυνατότητα επιτόπου εξαργύρωσης. Επίσης, με κάθε αγορά Smartphone ή Tablet, επωφελούνται -20% για να αγοράσουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Για τους λάτρεις των iPad, η COSMOTE προσφέρει σε επιλεγμένα μοντέλα Δωροεπιταγή αξίας 50€ για τις Πασχαλινές αγορές τους.

cosmote

Όσοι θέλουν να σερφάρουν από το Tablet ή το laptop τους, όπου κι αν βρίσκονται χωρίς δεσμεύσεις, στην COSMOTE θα βρουν το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα, πακέτο σύνδεσης 4G Full Pack, με USB Stick ταχύτητας έως 150 Mbps και δωρεάν Internet 30€, από 89€ μόνο 59€. Για να μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, με τη σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE που είναι διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας.

Μεγάλες προσφορές και δώρα περιμένουν τους καταναλωτές και σε Laptops, αξεσουάρ και τηλεοράσεις.

Και επειδή κάθε μέρα είναι γεμάτη με ακόμα πιο συναρπαστικό θέαμα στον OTE TV, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν το ΟΤΕ TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου με δωρεάν Δορυφορική Κεραία και Hybrid Αποκωδικοποιητή και να πάρουν την τηλεόραση που επιθυμούν, 60€ φθηνότερα. Ο νέος αποκωδικοποιητής Hybrid δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να συνδεθεί στη νέα εξελιγμένη υβριδική πλατφόρμα του OTE TV και να απολαμβάνει, εκτός από πλούσιο θέαμα στα κανάλια της υπηρεσίας, και τις διαδραστικές υπηρεσίες OTE CINEMA ON DEMAND και OTE REPLAY TV, για να μπορεί να νοικιάζει πρεμιέρες ταινιών ή αντίστοιχα να βλέπει προγράμματα έως και 48 ώρες μετά την προβολή τους.