Η Microsoft Ελλάς μαζί με την CQS ανέδειξαν τα οφέλη του Office 365 για τις εταιρείες.

Η Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με την εταιρεία CQS, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM), πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα «Το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με την υποστήριξη του Office 365», τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς. Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 70 πελάτες της Microsoft και της CQS, ήταν να προφέρει μέσα από παρουσιάσεις των εκπροσώπων και των δύο εταιρειών, live demos και ιστορίες πελατών, τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το Office 365 και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί μια σύγχρονη επιχείρηση να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει, προς όφελος της.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωποι σύγχρονων επιχειρήσεων είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους οι εργαζόμενοι μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, καθώς και να βελτιώσουν τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ τους, με τη βοήθεια των πιο καινοτόμων εργαλείων της Microsoft, όπως είναι το Office 365. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις πελατών σχετικά με μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη της μεταφοράς του εταιρικού email στο cloud με τον Exchange Online, παρουσιάσεις εκπροσώπων της Microsoft Eλλάς σχετικά με τα πλεονεκτήματα των λύσεων OneDrive και SharePoint Online, καθώς και live demo του Skype for Business αναφορικά με τους τρόπους με τους οποίους συμβάλλει στη βελτίωση της συνεργασίας.

Microsoft_CQS_2

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CQS, κύριος Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου: «Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, η αξιοποίηση των “ψηφιακών πλεονεκτημάτων” που προσφέρουν οι σύγχρονες λύσεις της Microsoft, όπως είναι η σουίτα του Office 365, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε μικρή, μεσαία και μεγάλη επιχείρηση. Αυτήν τη διάσταση και τον καταλυτικό ρόλο των εργαλείων που προσφέρει στην καθημερινότητα κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως κλάδου, το Office 365 υπογράμμισαν οι εταιρίες – συνεργάτες – μας σήμερα. Άλλωστε και για εμάς στη CQS το “ψηφιακό” στρατηγικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα σύγχρονα και εξειδικευμένα εργαλεία είναι ο καταλύτης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αλλά και της παραγωγικότητας κάθε εταιρίας. Και σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο είμαστε όχι μόνο χαρούμενοι αλλά και περήφανοι για τη συνεργασία μας με ένα παγκόσμιο ηγέτη, όπως η Microsoft».

Ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς δήλωσε με τη σειρά του, «Οι cloud λύσεις της Microsoft, και συγκεκριμένα η σουίτα του Office 365, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες που μπορεί να έχει μια επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, κάτι το οποίο μας επιβεβαιώνουν καθημερινά οι πελάτες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε συνεργασία με την CQS, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε από κοινού τα πλεονεκτήματα αυτά και να δώσουμε λύσεις οι οποίες σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στη βελτίωση υπηρεσιών των πελατών μας»