Ένας τυχερός θα ταξιδέψει στον τελικό της Eurovision στις 14 Μαϊου χάρη στη Visa και την Pizza Fan.

Mια ανάσα πρίν τη μεγάλη διοργάνωση, η Visa σε συνεργασία με τη Pizza Fan Hellas δίνουν τη δυνατότητα σε ένα τυχερό να ταξιδέψει και να παρακολουθήσει τον τελικό της Eurovision 2016. O νέος διαγωνισμός «Η γεύση της Pizza Fan σε στέλνει. Ταξίδι. Μαζί με τη Visa για να δεις Eurovision!» ξεκίνησε 21/04 και θα διαρκέσει μέχρι και 04/05/2016.

Ολοι όσοι πληρώνουν με Visa στην Pizza Fan, στα 64 καταστήματα πανελλαδικά ή καλούν στο 18111,μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 1 ταξίδι για 2 άτομα στη Στοκχόλμη και να δουν από κοντά τον τελικό της Eurovision στις 14 Μαΐου.

Εκτός όμως από το εκπληκτικό ταξίδι, όσοι πληρώσουν με Visa στην Pizza Fan από 05/05 ως και 13/05, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τις πίτσες τους για να παρακολουθήσουν με την παρέα τους τον μεγάλο τελικό!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη, με την τηλεθέαση να αγγίζει τα εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου.

visaΗ φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την 61η επέτειο του Διαγωνισμού, και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εκδήλωση, φτάνοντας τους 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ο Διαγωνισμός του 2016 θα ξεκινήσει με τους Ημιτελικούς στις 10 και 12 Μαΐου και ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο Globe Arena της Στοκχόλμης.
Η Visa είναι ο Επίσημος Χορηγός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision για το 2016 και το επίσημο σύστημα πληρωμών της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί το Μάιο στη Στοκχόλμη.

Η Visa θα δημιουργήσει «ανέπαφες» εμπειρίες πληρωμών για το κοινό που θα βρίσκεται στον Τελικό και τους Ημιτελικούς του Διαγωνισμού, όπως επίσης και για τους επισκέπτες στο χωριό της Eurovision, στο Kungsträdgården της Στοκχόλμης.

Όπως δήλωσε η Ελεάννα Κοσκινά, Marketing & Communications Manager Visa Europe, Ελλάδα και Κύπρο: “Είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε, σε συνεργασία με την Pizza Fan, διαφορετικές ευκαιρίες και εμπειρίες στους κατόχους καρτών Visa. Η Visa ως χορηγός του φετινού Διαγωνισμού θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της Στοκχόλμης να βιώσουν την ταχύτητα και την ευκολία των ανέπαφων συναλλαγών σε όλους τους χώρους της Eurovision.».