Η SAP στο τεταρτημόριο των Ηγετών του Magic Quadrant της Gartner για ERP για 5η συνεχή χρονιά.

Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα την τοποθέτησή της, για μια ακόμη χρονιά, στο τεταρτημόριο των ηγετών του Magic Quadrant της Gartner για τα προγράμματα Single-Instance ERP, που απευθύνονται σε αναπτυσσόμενες και παραγωγικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για την 5η συνεχόμενη χρονιά που η Gartner αναγνωρίζει τις λύσεις SAP Business All-in-One ως ένα «σύνολο οραματικών και αποτελεσματικών λύσεων».

Το εξελιγμένο λογισμικό SAP Business Suite 4 SAP HANA διευκολύνει σημαντικά τη λειτουργία των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στη συνεχώς εξελισσόμενη ψηφιακή οικονομία. Με τη λύση SAP Business All-in-One, οι εταιρείες μεσαίου μεγέθους έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν περισσότερο στις ανάγκες των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών τους, καθώς και να διαχειριστούν κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων τους σε πραγματικό χρόνο αυτοματοποιώντας πολλές κρίσιμες διαδικασίες.

sap_3

«Η τοποθέτηση των λύσεων της SAP Business All-in-One στο τεταρτημόριο των ηγετών από την Gartner αναγνωρίζει τις συνεχείς προσπάθειες μας να προσφέρουμε το κατάλληλο και καινοτόμο λογισμικό σε οργανισμούς μεσαίου μεγέθους», δήλωσε ο Bobby Vetter, senior vice president, Portfolio Management ERP Solutions, Global Partner Operations της SAP. «Η ανανεωμένη έκδοση της εν λόγω λύσης καθιστά την πλατφόρμα SAP S/4HANA διαθέσιμη και στις μεσαίου μεγέθους, αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα, τις υποστηρίζει στη διαδικασία του ψηφιακού τους μετασχηματισμού με στόχο την επιχειρηματική καινοτομία, εξασφαλίζοντας τη σύνδεση και την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων, συσκευών και επιχειρησιακών δικτύων σε πραγματικό χρόνο.»

Το λογισμικό, που εξειδικεύεται στη συγκεκριμένη βιομηχανία και περιλαμβάνει τις λύσεις SAP Business All-in-One, εξυπηρετεί περισσότερους από 26.500 πελάτες της SAP σε 55 χώρες. Η πλατφόρμα SAP S4HANA, που υποστηρίζει τη λύση SAP Business All-in-One, παρέχει ευελιξία και αξιοπιστία σε επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, ενώ παράλληλα τους προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, διαθέσιμες τόσο για κινητές συσκευές, όσο και στο cloud, και οι οποίες είναι ανεπτυγμένες σε μεγάλο βαθμό στην πλατφόρμα δεδομένων in-memory του SAP HANA.