Μια προσιτή, compact και ευέλικτη μηχανή που συγκεντρώνει τα top στοιχεία των Cinema EOS.

H Canon ME200S-SH αποτελεί ιδανική λύση για χρήση σε πληθώρα εφαρμογών, από τηλεοπτικές μεταδόσεις και κινηματογραφικές παραγωγές έως επιστημονική έρευνα και ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση, ενώ ο φακός CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS ενισχύει τη σειρά κινηματογραφικών μοντέλων servo της Canon, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και εντυπωσιακής ακρίβειας και ποιότητας και δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να καταγράφουν εξαιρετικό υλικό. Τα δύο νέα προϊόντα της CANON συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους χάρη στο μικρό μέγεθος και βάρος του CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

ME200S-SH
Η νέα προσθήκη της Canon είναι μια compact επαγγελματική βιντεοκάμερα πολλαπλών ρόλων, η οποία διαθέτει το φημισμένο σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF. H ME200S-SH καταγράφει επαγγελματικού επιπέδου και υψηλής ποιότητας εικόνα Full HD ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς ή δύσκολου φωτισμού. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά των επαγγελματικών μοντέλων της Canon συνδυάζει ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της διάσημης σειράς Cinema EOS της εταιρείας με το μέγεθος, την ευελιξία και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της εξαιρετικά δημοφιλούς ME20F-SH.

Απεριόριστες δυνατότητες βιντεοσκόπησης
Χάρη στον αισθητήρα CMOS Super 35mm με ανάλυση 8,29 Megapixel, η ME200S-SH επιτυγχάνει την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που παρέχουν τα μοντέλα της σειράς Cinema EOS, με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Χάρη στην τεχνολογία υπερδειγματοληψίας του αισθητήρα της Canon, όλοι οι χρήστες –συμπεριλαμβανομένων ερευνητών επιστημόνων ή παραγωγών κινηματογραφικού υλικού και ντοκιμαντέρ– έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές εικόνες Full HD. Η δυνατότητα εγγραφής εικόνων Full HD με ρυθμό καρέ έως και 50p/59,94p επιτρέπει τη χρήση της κάμερας σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές, όπως για βιντεοσκόπηση αθλητικών γεγονότων και σκηνών από την άγρια φύση, καθώς και για παρακολούθηση.

camera-me200s-sh-front-hires Η ME200S-SH υποστηρίζει τη λειτουργία Canon Log, η οποία επιτρέπει στην κάμερα να καταγράφει πλάνα με δυναμικό εύρος έως και 12 στοπ, διασφαλίζοντας εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας σε όλα τα σημεία του καρέ, από τις φωτεινότερες περιοχές έως τις σκιές. Η λειτουργία Canon Log παρέχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε όσους χρησιμοποιούν ήδη κάμερες όπως οι EOS C100 Mark II και EOS C300 Mark II, καθώς διευκολύνει τη σύνθεση υλικού κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη. Όμοια με τις κάμερες Cinema EOS της Canon, η ME200S-SH διαθέτει επίσης την κατάσταση Μεγάλου δυναμικού εύρους, η οποία επιτρέπει τη χρήση υλικού απευθείας από την κάμερα με ελάχιστη ή καθόλου χρωματική διαβάθμιση, γεγονός το οποίο επιταχύνει ακόμη περισσότερο τη ροή της επεξεργασίας.

Απόλυτος έλεγχος
Η ME200S-SH προσφέρει ομαλή, γρήγορη και συνεχή αυτόματη εστίαση υψηλών επιδόσεων χάρη στο σύστημα Dual Pixel CMOS AF (DAF) –ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα AF που ανέπτυξε η Canon– το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν με ευκολία κινούμενα αντικείμενα, όπως θέματα σε αθλητικές διοργανώσεις και στην άγρια φύση. Επιπλέον, οι εξειδικευμένες ρυθμίσεις εικόνας επιτρέπουν στους χρήστες να καθορίζουν και να αποθηκεύουν εκ των προτέρων προτιμώμενες ρυθμίσεις, ώστε να ξεκινούν τη λήψη με το προσωπικό τους στυλ αμέσως μόλις ενεργοποιήσουν την κάμερα.

Εξαιρετική εγγραφή εικόνας σε όλες τις συνθήκες, από το φως της ημέρας έως το σχεδόν απόλυτο σκοτάδι
Χάρη στην ευρύτατη γκάμα τιμών ISO, ισοδύναμη με 320–204.800, η ME200S-SH είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για σενάρια λήψης σε συνθήκες με δύσκολο ή ασθενή φωτισμό, όπως σε γήπεδα αθλητικών διοργανώσεων ή κατά τη βιντεοσκόπηση νυκτόβιων πλασμάτων. Η σύμπτυξη του ενσωματωμένου φίλτρου αποκοπής υπερύθρων επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της κάμερας κατά τη λήψη με ελάχιστο φως ή αφού χαθεί το φυσικό φως του ήλιου, καθώς επιτρέπει την καταγραφή της σκηνής στο υπέρυθρο φάσμα.

Canon-ME200S-SH_FSL_CN-E-18-80-mm-T44-L-IS-KAS-S-1900x700_c

Compact και ευέλικτη, κατάλληλη ακόμη και για τους πιο μικρούς χώρους
Η ME200S-SH χρησιμοποιεί τη σχεδιαστική αρχιτεκτονική της ME20F-SH, συγκεντρώνοντας προηγμένη λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά απεικόνισης σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Το μικρό μέγεθος της κάμερας ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο νέων ευκαιριών λήψης, καθώς επιτρέπει την τοποθέτησή της ψηλά σε στάδια, μέσα σε οχήματα, σε ρομποτικές κεφαλές ή ακόμη και σε drone. Η ευελιξία της την καθιστά ιδανική για περιορισμένους χώρους και σταθερές θέσεις, καθώς και για τοποθέτηση σε ασυνήθιστα ή διακριτικά σημεία. Η δυνατότητα χειρισμού της ME200S-SH από απόσταση παρέχει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο δημιουργικής ελευθερίας, ειδικά για κινηματογραφιστές θεμάτων από την άγρια φύση και τη φυσική ιστορία, οι οποίοι δεν θέλουν να ενοχλούν τα θέματά τους.

Επιλογές συνδεσιμότητας για εξειδικευμένες ροές εργασίας
Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής σε πολλές συσκευές τρίτων κατασκευαστών, η ME200S-SH μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα σε υπάρχουσες ροές εργασίας. Για παράδειγμα, οι υποδοχές εξόδου HDMI και 3G/HD-SDI επιτρέπουν εύκολη σύνδεση σε οθόνες και συσκευές εγγραφής. Η κάμερα διαθέτει επίσης πολλαπλές υποδοχές τηλεχειρισμού και είναι συμβατή με το τηλεχειριστήριο RC-V100 της Canon για πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της από απόσταση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της ME200S-SH:Έξοδος Full HD με υψηλή ποιότητα
Εξαιρετικές επιδόσεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού
Προηγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης και μηχανισμοί ελέγχου της εικόνας
Εύκολη ρύθμιση και εγκατάσταση για τηλεχειριζόμενη λειτουργία
Ευέλικτη διαμόρφωση