Μην αναζητήσετε πίστες «γυαλί» στρωμένες με κλίσεις μελετημένες. Ετοιμαστείτε για… πόλεμο λάσπης!

H Codemasters μπαίνει… «με τις μπάντες» στις παιχνιδομηχανές τελευταίας γενιάς, ρίχνοντας το DiRT Rally στην αρένα του ανταγωνισμού. Η μια πίστα διαδέχεται την άλλη, τα τερέν εναλλάσσονται και το μόνο που παραμένει αμετάβλητα υψηλό είναι η έκκριση αδρεναλίνης, όταν καλείστε να τιθασεύσετε κάποιο από τα πολυάριθμα διαθέσιμα οχήματα του τίτλου.

R5_Wales_2_R

Το Dirt Rally κατορθώνει να βάλει τον παίκτη με περισσή αληθοφάνεια στη θέση του οδηγού, ενώ με ακόμα περισσότερο ρεαλισμό υλοποιεί τον πάντοτε πολύτιμο συνοδηγό σας, σε κάθε διαδρομή.

Οι προσταγές και οι προτροπές του ψηφιακού σας συνοδηγού έχουν ηχογραφηθεί υπό συνθήκες πραγματικής πίεσης και άγχους, με τα G κάθε επιτάχυνσης και τις πλευρικές δυνάμεις κάθε στροφής να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμα και στο χρώμα της φωνής του συνεργάτη σας. Η ένταση των οδηγιών συνδυάζεται μαεστρικά με τους βρυχηθμούς της μηχανής του αυτοκινήτου, συνθέτοντας ένα… κονσέρτο για εραστές της εκτός ασφάλτου οδήγησης, δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως απουσιάζουν οι πιο συμβατικές πίστες.

Rallycross_TopTier_Holjes_04_A

Δεν είναι, όμως, μόνο οι απότομες στροφές, οι εναλλαγές του καιρού και οι τόνοι σκόνης που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα αντανακλαστικά σας. Οι μηχανικές βλάβες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια κακοτράχαλων διαδρομών θα αποτελέσουν ακόμα μία πρόκληση για εσάς και την ομάδα των μηχανικών σας. Ο χρόνος για επισκευές είναι περιορισμένος και η ιεράρχησή τους παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Single player και multiplayer modes ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία που χαρίζει το DiRT, με gameplay εξίσου απολαυστικό με αυτό του προγόνου του πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, του θρυλικού «Colin McRae Rally»…

RX_Peugeot_Hell_03_A

ΣΥΣΤΗΜΑ: Playstation 4, Xbox One, PC
ΔΙΑΘΕΣΗ: Enarxis Dynamic Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά