Σε διοικητικές αλλαγές προχωρά η SAP, κάνοντας νέο Country Manager τον Ανδρέα Ξηρόκωστα.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα, ενώ η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, Chief Operating Officer της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, αναλαμβάνει και το ρόλο EMEA S4HANA Lead με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της καινοτόμου πλατφόρμας της SAP.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, από τη νέα του θέση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, θα έχει την πλήρη ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης της SAP, με τους πελάτες της να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Andreas-Xirokostas

Ανδρέας Ξηρόκωστας

«Είναι χαρά και τιμή μου που ένας κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της τεχνολογίας μου εμπιστεύτηκε τη θέση του επικεφαλής. Κοινός στόχος όλης της ομάδας της SAP είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση της εταιρίας μέσα από τη διάθεση τεχνολογικών λύσεων που στηρίζουν την ανάπτυξη των πελατών μας σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Η ελληνική αγορά έχει γίνει ιδιαίτερα απαιτητική, όσον αφορά στην αξία των λύσεων και στην αποδοτικότητα των επενδύσεων και γι’ αυτό το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, προτείνοντας λύσεις που αποφέρουν αποδεδειγμένα οφέλη», δήλωσε ο Ανδρέας Ξηρόκωστας με αφορμή την ανάληψη του νέου ρόλου του.

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, εργάζεται στη SAP Hellas από το 1998 και κατέχει τη θέση της Chief Operating Officer της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Σχετικά με την ανάληψη του διευρυμένου ρόλου της, η Αλεξάνδρα Κοκκίνη σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω και το ρόλο EMEA S4HANA Lead με στόχο να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρείες να υιοθετήσουν την καινοτόμο πλατφόρμα αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες που θα τους επιτρέψουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελός τους.»

Ο Μάνος Ραπτόπουλος ανέφερε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την ανάληψη της θέσης του Country Manager από τον Ανδρέα. Είναι στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία και είμαι βέβαιος ότι από το νέο του ρόλο θα συνεισφέρει στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της SAP στην περιοχή. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα, στα νέα της καθήκοντα και στην προσπάθειά της να αναδείξει περαιτέρω αυτό το στρατηγικό άξονα δραστηριότητας της SAP.»

Ο Μάνος Ραπτόπουλος, ως COO South Europe, Middle East and Africa θα εστιάσει πλέον πλήρως στην ανάπτυξη των εν λόγω αγορών.