Οι photos των φακών Leica μοιάζουν με 3D. Έρχονται και στις Huawei συσκευές.

Η Leica, διάσημη για την Γερμανική δεξιοτεχνία και την εγγυημένη ποιότητα, είναι ένα από τα brands-θρύλους στον κόσμο της φωτογραφίας. Οι φίλοι του brand εξυμνούν τους φακούς που χαρίζουν ζωή στις φωτογραφίες. Συνήθως, όταν μιλάμε για εξαιρετικούς φακούς χρησιμοποιούμε φράσεις όπως «υψηλή διαπερατότητα» ή «αποτύπωση της αέρινης αίσθησης στις φωτογραφίες».

Η «αέρινη αίσθηση» αναφέρεται στην απαράμιλλη ανάλυση και την δυνατότητα αποκατάστασης που προσφέρουν οι φακοί Leica. Οι φωτογραφίες μοιάζουν με 3D, ενώ διαθέτουν «αέρινη αίσθηση»… σαν να αποτυπώθηκε ο ίδιος ο αέρας στη φωτογραφία. Στην πραγματικότητα πρόκειται περί κατάλληλης ρύθμισης των λειτουργιών όξυνσης και αντίθεσης. Επιπλέον, οι φακοί της Leica αποτυπώνουν ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες σε σκοτεινές συνθήκες, χωρίς υπερέκθεση στις φωτισμένες περιοχές, ενώ προσφέρουν πλουσιότερα κορεσμένα χρώματα, χαρίζοντας αέρινη αίσθηση στις φωτογραφίες.

Η Leica χρησιμοποιεί φακούς χαμηλής αντίθεσης, που προσδίδουν περισσότερη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα φωτογράφησης με Leica κάμερα είναι πως υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας ακόμα και σε RAW format. Το format RAW των φωτογραφιών της Leica έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τις RAW φωτογραφίες που τραβά οποιαδήποτε άλλη κάμερα της αγοράς, καθώς προσφέρει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για μετέπειτα επεξεργασία.

huawei_leica

H χρωματική απόδοση και δυνατότητα των φακών Leica για ρύθμιση της φωτεινότητας εξασφαλίζει περισσότερες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο χρωματικό κορεσμό στις φωτογραφίες. Μειώνοντας την υψηλή φωτεινότητα, οι φακοί Leica αποτυπώνουν περισσότερα χρώματα από το ανθρώπινο μάτι. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην επίστρωση των φακών Leica προσφέρει περισσότερο χρωματικό έλεγχο, ενώ παράλληλα οι λεπτομέρειες διατηρούνται και οι φωτογραφίες είναι πιο δυναμικές.

Η Leica Camera AG είναι κάτι παραπάνω από εταιρεία φωτογραφικών μηχανών. Είναι ένα κλασικό, διαχρονικό brand που δημιουργεί ανεκτίμητες αξίες. Από το γυάλισμα των φακών μέχρι την συναρμολόγηση της κάμερας, κάθε φακός Leica κατασκευάζεται στο χέρι από μια ομάδα άρτια καταρτισμένων τεχνικών.

Παρά την ραγδαία ανάπτυξη των τεχνολογιών εξοπλισμού φωτογραφικών μηχανών, οι μηχανές Leica παραμένουν πιο σύγχρονες από ποτέ και στην κορυφή των camera brands. Πρόσφατα η Leica Camera AG ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Huawei. Αυτή η συνεργασία θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις της φωτογραφίας και θα ενισχύσει την δημοφιλία της Leica στους καταναλωτές διεθνώς.