Νέα σειρά LG UM58 monitors στην ελληνική αγορά για απόλυτη εμπειρία gaming.

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την εκπληκτική σειρά monitor UM58 21:9, Full HD IPS, προσφέροντας συναρπαστική εμπειρία στους χρήστες. Τα εξαιρετικά monitors της LG, είναι διαθέσιμα σε 34’’, 29’’ και 25’’ με αναλογία 21:9, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν premium gaming εμπειρία, με απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο.

Τα monitors της LG, διαθέτουν πάνελ ανάλυσης Full HD 2560 x 1080, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Χάρη στη τεχνολογία UltraWide IPS, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθούν, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας. Με τη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7χιλ. του δευτερολέπτου, καθιστώντας τα UM58 monitors στα πιο γρήγορα της αγοράς σήμερα, ενώ μέσω του πλήκτρου Game Mode, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τα monitors για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μία μοναδική gaming εμπειρία.

LG Monitor_model 34UM58

Επιπλέον, διαθέτουν τη λειτουργία Black Stabilizer, η οποία προσφέρει πλήρη ορατότητα ακόμη και σε πολύ σκοτεινές σκηνές, σε παιχνίδια όπως FPS (First Person Shooters) και με τη λειτουργία Flicker Safe, μειώνει τη κόπωση της όρασης από τη πολύωρη έκθεση στο φως της οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιού χωρίς να επιβαρύνει τα μάτια του.

Από πλευράς σχεδιασμού, τα νέα monitors της LG, διαθέτουν το καινοτόμο σχεδιασμό ArcLine με ρυθμιζόμενο εργονομικό stand, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Η εργονομική βάση ρυθμίζει το ύψος και τη κλίση, διατηρώντας παράλληλα μία κομψή εμφάνιση βασισμένη στη σχεδιαστική γραμμή ArcLine. Επίσης, με τη λειτουργία OnScreen control, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα λειτουργίες όπως τη φωτεινότητα, το Screen Split 2.0 και πολλά άλλα με μόνο μερικά κλικ.

Τέλος, μία σειρά από πρακτικά χαρακτηριστικά, κάνουν τη συνολική εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Screen Split 2.0 (PIP mode) δίνει τη καλύτερη επιλογή για τη κατανομή χώρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επικάλυψη των παραθύρων και με τη λειτουργία Dual Controller, η οθόνη χρησιμοποιείται αποτελεσματικά την ώρα που ο χρήστης παίζει ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα γράφει ένα video και κάνει αλλαγές που απαιτούν μεγάλο πλάτος, έτσι ώστε να φαίνονται τα πλαίσια και οι περικοπές.

29UM58-P-21-9-IPS

«Οι gamers που θα επιλέξουν το νέο ειδικά σχεδιασμένο Monitor UM58 με αναλογία 21:9, θα νιώσουν άμεσα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία gaming. Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ξεχωριστό σχεδιασμό το LG Monitor UM58 αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν όχι μόνο μια αξιόπιστη συσκευή αλλά και μία ανεπανάληπτη εμπειρία gaming», δήλωσε ο κ Ζαφείρης Ψαραδέλλης ΙSP Sales Director, LG Electronics Hellas.

Τα βραβευμένα με iF Design Award 2016 και iF Gold Award 2016, LG UM58 monitors με εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητες υπερτερούν, προσφέροντας μοναδική ποιότητα εικόνας, κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα, αυξημένη καθαρότητα, έντονη αντίθεση και περισσότερες λεπτομέρειες, ικανοποιώντας την επιθυμία των χρηστών για επιβλητική εμπειρία θέασης και απόλαυσης.