Συνδεθείτε στο True Key με το πρόσωπό σας ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Η Intel Security ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή True Key by Intel Security, που επιτρέπει στους χρήστες να απαλλαγούν από την ανάγκη να θυμούνται πολλά, διαφορετικά passwords.

H τεχνολογία TrueKey αποθηκεύει αυτόματα και εισάγει τους κωδικούς πρόσβασης, αναγνωρίζοντας προσωπικές παραμέτρους, όπως το πρόσωπο ή το δακτυλικό αποτύπωμα και διαχειρίζεται όλες τις συσκευές των χρηστών. Υποστηρίζεται σε περιβάλλοντα iOS, Android, Windows, Mac και σε όλους τους δημοφιλείς browsers.

True Key (2)

Μέχρι σήμερα, αν κάποιος χρήστης της εφαρμογής ξεχνούσε το Master Password, δεν υπήρχε τρόπος να το επαναφέρει. Τώρα, η δυνατότητα για Master Password Reset επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν το ξεχασμένο Master Password, επαληθεύοντας άλλους μοναδικούς παράγοντες ταυτοποίησης, όπως το πρόσωπό τους, το δακτυλικό τους αποτύπωμα ή χρησιμοποιώντας μια δεύτερη συσκευή.

Καθώς τα passwords που χρησιμοποιούμε στις διάφορες ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, η εφαρμογή True Key είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να τα διατηρεί και να τα διασφαλίζει, χωρίς να χρειάζεται να τα απομνημονεύουμε.

true key

Επισκεφθείτε το www.truekey.com για δωρεάν λήψη της εφαρμογής.