O Γιώργος Κοκκινάκης ενισχύει την εμπορική διεύθυνση της εταιρείας.

Η LAMDA HELLIX, πολυβραβευμένος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center, ανακοινώνει την ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης με τη στελέχωση νέου Senior Relationship Manager και την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Κοκκινάκη.

Ο κ. Κοκκινάκης διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων έχοντας εργαστεί 20 και πλέον έτη σε ρόλους ευθύνης σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρίας στο χώρο της τεχνολογίας. Το τεχνικό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την διαχείριση έργων υψηλής αξίας και πολυπλοκότητας με αποδέκτες μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας θα ενισχύσει το πελατοκεντρικό προφίλ της LAMDA HELLIX και θα αυξήσει την ικανότητα της να εξυπηρετεί τις τεχνολογικές και επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών της.

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η ομάδα της Εμπορικής Διεύθυνσης ενισχύεται επεκτείνοντας το ρόλο και τις δραστηριότητές της, πιστή στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας για εμπορική ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Καλωσορίζουμε το Γιώργο στη LAMDΑ HELLIX και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της εταιρείας».