Eίστε ιδιώτες developers; Ετοιμαστείτε για το διαγωνισμό “Εφαρμογιάδα”…

Ο μόνος διαγωνισμός στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών, αναβιώνει στο Ρομάντσο στις 30 Μαρτίου και ώρα 18.30.

Η ουσιαστική αλλαγή είναι η συνεργασία της εταιρείας AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, με τη SKYWALKER.GR, η οποία έχει περισσότερα από 16 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά. Το όραμα της ΑΕΤΝΑ ήταν και παραμένει η ανάδειξη νέων developers, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν το έργο τους στην κορυφή και χρειάζονται μια ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο βήμα. Η SKYWALKER.GR έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά χιλιάδες νέους να ενταχθούν στο εργασιακό περιβάλλον. Ο συνδυασμός είναι ιδανικά συμπληρωματικός.

Διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τις προηγούμενες “Εφαρμογιάδες”, όπως ο Γιάννης Ζαούδης, ο οποίος είναι τώρα ιδρυτής της Pollfish και o Γιάννης Κατσιώτης των Parking Defenders (τώρα Parkaround) αποδεικνύουν ότι η κορυφή δεν είναι άφταστη.

efarmogiada_logo

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα που παίρνει στο registration στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Στη “Εφαρμογιάδα” οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει πετυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά “Εφαρμογιάδα”. Στην “Εφαρμογιάδα” δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν εγγραφεί μέσω του www.efarmogiada.gr μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των:

Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ)
Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)