Ο σκληρός δίσκος Toshiba Canvio Premium χαρίζει premium αποθήκευση σε κομψή εκδοχή! 

Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών (Storage Peripherals Division) της Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα το φορητό σκληρό δίσκο Canvio Premium, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αρχεία σας εύκολα, με άνεση και ασφάλεια. Με αδαμάντινες γωνίες κοπής, ο κομψός αλουμινένιος Canvio Premium είναι απλός και ποιοτικός, συμπληρώνοντας ιδανικά high-end notebooks και περιλαμβάνοντας τροφοδοτικό USB Type-CTM για να συνδέεστε με άλλες κορυφαίες συσκευές.

Αυτό το εκλεπτυσμένο HDD διατίθεται σε ασημί και σκούρο γκρι μεταλλικό και είναι ιδανικό για τους καταναλωτές με μοντέρνο τρόπο ζωής που ψάχνουν για μια μονάδα αποθήκευσης ανώτερης ποιότητας.

Canvio_Premium_family_02

Ικανός να φιλοξενήσει ακόμη και μεγάλες ψηφιακές βιβλιοθήκες με χωρητικότητα έως 3TB, ο Canvio Premium είναι ιδανικός για όσους αγαπούν τη μόδα και θέλουν να διαφυλάξουν τα πολύτιμα αρχεία ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών. Με μέγεθος τσέπης και ευκολία στη μετακίνηση χάρις ένα μαλακό τσαντάκι που περιλαμβάνεται, συνδυάζει τη χρηστικότητα με ταχύτατη θύρα USB 3.0, για να κάνετε απευθείας και γρήγορα στο σπίτι, στη δουλειά ή εν κινήσει.

Το software απομακρυσμένης πρόσβασης για επιπλέον άνεση, σημαίνει ότι δε χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας τον Canvio Premium για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Μπορείτε να αφήσετε τον Canvio Premium στο σπίτι σας, συνδεδεμένο στο PC σας και ακόμη να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet. Επιπλέον, το εξωτερικό αυτό HDD περιλαμβάνει 10GB δωρεάν cloud storage για να έχετε πάντα διαθέσιμα αντίγραφα σημαντικών αρχείων, καθιστώντας δύσκολο να ξεχάσετε κάποιο έγγραφο.

Canvio_Premium_family_lifestyle_01 10.03.16

Ακόμη μπορείτε να κλειδώσετε τη συσκευή σας με ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης και να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για να την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση άλλων χρηστών στα σημαντικά δεδομένα του σκληρού δίσκου σας.

Για την προστασία των αρχείων σας, το backup software που περιλαμβάνεται, επιτρέπει το αυτόματο κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη κι αν ξεχάσετε να σώσετε τα αρχεία σας.
Ο Canvio Premium διατίθεται επίσης σε μοντέλο έτοιμο για χρήση σε Mac, τον Canvio Premium for Mac, που έχει ήδη διαμορφωθεί με HFS+ για καθημερινή σύνδεση με συσκευές Mac, καθιστώντας εφικτή τη μεταφορά από Mac χωρίς να χρειάζεται reformat. Οι συσκευές διατίθενται σε σκούρο γκρι μεταλλικό και ασημί μεταλλικό, με χωρητικότητες 1 TB, 2 TB και 3 TB. Θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τα μέσα Απριλίου.

Από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου το νέο premium hard drive θα παρουσιάζεται στη CeBIT 2016 μαζί με όλη τη σειρά συσκευών αποθήκευσης της Toshiba στο hall 14, booth H52.