Μια μητρόπολη καταρρέει έπειτα από επιδημία και το αντίδοτο στο χάος της ανομίας έχει ένα όνομα: «The Division».

Tο αμερικάνικο «όνειρο» και η κοινωνία της αφθονίας καταρρέουν μέσα σε μια μέρα μόλις ξεσπά μια άνευ προηγουμένου πανδημία στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Οι κρατικές δομές παύουν να λειτουργούν η μία μετά την άλλη και μέσα σε ελάχιστες μέρες η πόλη βυθίζεται στο χάος. Με κλειστά καταστήματα, δίχως τροφή και νερό, κάθε στιγμή μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης για τους κατοίκους και δεν είναι λίγοι αυτοί που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση παίρνοντας τα όπλα.

0002-the-division_2014_08-13-14_002

Αρχικά εμφανίζονται οι Cleaners, μια ομάδα εξοπλισμένη με φλογοβόλα και στολές προστασίας που έχει ως στόχο να κάψει τα πάντα στο πέρασμά της, φιλοδοξώντας έτσι να «καθαρίσει» την πόλη από τον ιό (και αρκετούς από τους κατοίκους της προφανώς!). Παράλληλα, οι Rikers, μια συμμορία από κατάδικους που δραπέτευσαν από την ομώνυμη φυλακή υψίστης ασφαλείας, επιχειρούν να πάρουν τον έλεγχο της Νέας Υόρκης, επιβάλλοντας την εξουσία τους στη μία γειτονιά μετά την άλλη.

TCTD_screen_Turret_e3_150615_4pm_PT_1434323966.0

Οι δρόμοι μετατρέπονται σε ζούγκλα και η μοναδική ελπίδα των κατοίκων μετουσιώνεται στην οργάνωση «The Division». Ως μέλος αυτής της οργάνωσης, καλείστε να εντοπίσετε την πηγή του ιού και να βοηθήσετε στην ανακατάληψη της Νέας Υόρκης. Ενας τεράστιος, ατμοσφαιρικός, δυναμικός, ανοιχτός κόσμος λοιπόν σας περιμένει, με την προοπτική τρίτου προσώπου να συμβάλλει στην κινηματογραφική αντίληψη της δράσης. Τα γραφικά επιμελείται η τελευταίας τεχνολογίας μηχανή Snowdrop, η οποία αποδίδει απαράμιλλα ρεαλιστικές εικόνες, τόσο σε παιχνιδομηχανές τελευταίας γενιάς όσο και σε PC με αξιόμαχες κάρτες γραφικών.

ui_map_web_100154

Ολες οι κλασικές δομές gameplay ενός 3rd person shooter δίνουν το «παρών», ενισχυμένες με τη λειτουργικότητα των αναβαθμίσιμων gadgets που χρησιμοποιούν οι πράκτορες του Division, αλλά και με μία έντονη online co-op και PvP φιλοσοφία που κάνει τον τίτλο να ξεχωρίζει. Η προστατευτική μάσκα σάς επιτρέπει να εισέλθετε σε μολυσμένες περιοχές, το smartwatch παρέχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συμπολεμιστές σας και η τεχνολογία echo «παγώνει» τον χρόνο και συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το πεδίο της μάχης.

E3_2014_The_Division_Screenshots__10_-pcgh

Νάρκες, ασπίδες προστασίας, πολυάριθμα όπλα και εκρηκτικά συνθέτουν ένα πλούσιο οπλοστάσιο που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο. Οι μάχες μαίνονται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, με έμφαση και στην αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και την εκμετάλλευσή του, για να χτίσετε τη στρατηγική σας σε κάθε ένοπλη αντιπαράθεση. Η ώρα της ημέρας και οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν το gameplay και γρήγορα θα αντιληφθείτε πως η ενέδρα πρωταγωνιστεί στον ανταρτοπόλεμο πόλεων…

ΣΥΣΤΗΜΑ: PC, PS4, Xbox One

ΔΙΑΘΕΣΗ: CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά