Επένδυση 700.000€ για ανάπτυξη στην Ελλάδα και σε αγορές του εξωτερικού απέσπασε το Pockee!

Με μια νέα επένδυση ύψους 700.000€ από την VentureFriends και ιδιώτες επενδυτές, το Pockee φιλοδοξεί να γίνει ο αχώριστος φίλος των καταναλωτών στο supermarket.

Περισσότεροι από 130.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές supermarket που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web στο pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στο Pockee μπορεί να βρει κάποιος προσφορές περισσότερων από 40 εταιριών που πωλούν τα προϊόντα τους στα supermarket, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα μάλιστα η ομάδα του Pockee ετοιμάζει περεταίρω εκπλήξεις τόσο στα προϊόντα που συμμετέχουν αλλά και στα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

pockee1

Λαμβάνοντας το σημαντικό αυτό νέο κεφάλαιο, η ομάδα του Pockee φιλοδοξεί να εδραιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα, καθώς και να κάνει το πρώτο της βήμα προς μια μεγάλη αγορά του εξωτερικού.

Ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Το Pockee πλέον συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket της χώρας, ώστε να μπορεί να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα supermarket που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει επιπλέον λειτουργίες για τους χρήστες του Pockee, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ελέγχουν τα ψώνια του supermarket, δημιουργώντας τις λίστες αγορών τους μέσα στο Pockee, συνδυάζοντας τις αποκλειστικές προσφορές μας με την οργάνωση των αγορών τους, από το κινητό τους τηλέφωνο».

Ο Γιώργος Δημόπουλος, partner της VentureFriends, είπε: «To Pockee, μία Ελληνική εταιρία, έρχεται να δώσει λύση σε ένα πρακτικό πρόβλημα που όλοι εμείς σαν καταναλωτές αντιμετωπίζουμε και το οποίο είναι η διαχείριση των εκπτωτικών μας κουπονιών. Με το Pockee ο καταναλωτής επωφελείται των προσφορών εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας απλά είτε το smartphone του ή το web. Τέλος, τo Pockee όπως και οι περισσότερες επενδύσεις των VentureFriends, είναι μία υπηρεσία που διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα του χρήστη προσφέροντας ένα ξεκάθαρο και απτό όφελος που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στον εβδομαδιαίο λογαριασμό στο supermarket».