H GSMA αναγνωρίζει την ηγετική θέση της Samsung μέσω των βραβείων για το Galaxy S6 edge και το Gear S2.

Τα Βραβεία για το Galaxy S6 edge και το Gear S2 από την GSMA στην ετήσια διοργάνωση βράβευσης “Global Mobile Awards” στα πλαίσια του Mobile World Congress 2016, ανακοίνωσε σήμερα η Samsung Electronics Co. Ltd. Ως ηγέτης στη mobile καινοτομία, η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια του hardware, του λογισμικού και των υπηρεσιών της, δημιουργώντας συσκευές που βοηθούν τους καταναλωτές να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα από τη ζωή. Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό, πέρα από τα όρια της σημερινής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μία σειρά από απρόσκοπτες mobile εμπειρίες.

Ως απόδειξη της συνεχούς επιδίωξης της Samsung για κορυφαίο σχεδιασμό και λειτουργικότητα, το Gear S2 βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Δικτυωμένη Ηλεκτρονική Συσκευή για Καταναλωτές» (“Best Connected Consumer Electronic Device”) στην κατηγορία Καλύτερη Συσκευή Mobile (“Best Mobile Handsets & Devices”). Με το βραβείο αυτό το Gear S2 αναγνωρίζεται για τον κυκλικό σχεδιασμό του και την προηγμένη λειτουργικότητά του για μια πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Samsung Galaxy S6 edgeΣτο Samsung Galaxy S6 edge απονεμήθηκε επίσης το βραβείο «Καλύτερο Smartphone 2015», σε αναγνώριση του λειτουργικού σχεδιασμού και της εύκολης χρήσης του, απρόσκοπτα και καθημερινά.

«Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε για την ηγετική θέση της τεχνολογίας μας», είπε ο DJ Κο, ο Πρόεδρος των Mobile Communications στη Samsung Electronics. «Στη Samsung παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε κινητές συσκευές, που είναι εμπνευσμένες από τους καταναλωτές, και είμαστε πάντα προσηλωμένοι στην πρόοδο και την καινοτομία».