Tα νέα Galaxy S7 edge κα Galaxy S7 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Κωτσόβολος.

Οι νέες, πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες της Samsung, Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7, που παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress (MWC) 2016, είναι τώρα διαθέσιμες για προπαραγγελία στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος. Συγκεκριμένα, από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το νέο κορυφαίο Samsung smartphone και να λάβουν μαζί το Samsung Gear VR, για να απολαμβάνουν εντυπωσιακό virtual reality περιεχόμενο 360ο οποιαδήποτε στιγμή.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι που θα παραγγείλουν τη συσκευή τους έως και τις 5 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν νωρίτερα τη συσκευή από τις 08.03.2016 έως και τις 10.03.2016!

Η Κωτσόβολος με τη διαδικτυακή εκπομπή Try Me και τους παρουσιαστές της, Μαντώ Γαστεράτου και Δημήτρη Καρέτσο, αποτέλεσαν τη μοναδική ελληνική εκπομπή που παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της Samsung στο MWC 2016. Οι παρουσιαστές της δοκιμάσαν τα νέα smartphones και περιέγραψαν τις εντυπώσεις τους στο επεισόδιο της σειράς από τη Βαρκελώνη!

Kotsovolos_Try Me_backstage MWC 2016_2

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7 ήρθαν να απαντήσουν στο σημερινό lifestyle των καταναλωτών, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες τους και προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια για μια ασύγκριτη εμπειρία χρήσης. Με κομψό σχεδιασμό, ακόμα πιο προηγμένη κάμερα, για βραδινές λήψεις και λήψεις εν κινήσει, βελτιωμένη λειτουργία λογισμικού και μεγάλο εύρος επιλογών συνδεσιμότητας μέσα από μία σειρά Galaxy προϊόντων, τα νέα Galaxy S7 edge και Galaxy S7 στοχεύουν να παρέχουν μία απρόσκοπτη mobile εμπειρία, υλοποιώντας το όραμα της εταιρείας.

Τα Galaxy S7 edge και Galaxy S7 διαθέτουν οθόνη 5,5 και 5,1 ιντσών αντίστοιχα, ενώ χρησιμοποιούν 3D γυαλί και μέταλλο, συνθέτοντας τελικά μία κομψή και ανθεκτική συσκευή με όμορφες καμπύλες για άνετο κράτημα. Επιπλέον, τα νέα smartphones διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα, για φωτογραφίες με φως κι ευκρίνεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Τέλος, διαθέτουν ενισχυμένες επιδόσεις, ισχυρή μπαταρία και μια σειρά από λειτουργίες και χαρακτηριστικά για μία βέλτιστη multimedia εμπειρία.

Samsung Galaxy S7 & Gear VR

Η προπαραγγελία των Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7 έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου (2102899999) και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr, ενώ η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στην ελληνική αγορά ξεκινά στις 11 Μαρτίου.