Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge συνδυάζουν τις “δυνατές” λειτουργίες της κάμερας με την ανθεκτικότητα στο νερό και την εξωτερική μνήμη.

Το Samsung Galaxy S7 και το Galaxy S7 edge ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co. Ltd ως τις νεότερες προσθήκες στη σειρά των Galaxy προϊόντων. Καθώς έχουν δημιουργηθεί για να απαντούν στο σημερινό lifestyle των καταναλωτών, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge ηγούνται της βιομηχανίας, καθώς διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, ακόμη πιο προηγμένη κάμερα, βελτιωμένη λειτουργία του λογισμικού, καθώς και ασύγκριτη συνδεσιμότητα με μία σειρά από Galaxy προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες.

«Πιστεύουμε σε έναν κόσμο που είναι πιο φωτεινός, πιο ευκρινής, πιο άνετος και πιο ψυχαγωγικός. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα με το Galaxy S7 και το Galaxy S7 edge, συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα και παρέχοντας μία απρόσκοπτη mobile εμπειρία», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business της Samsung Electronics. «Ενδυναμώνουμε στους καταναλωτές μέσω της τεχνολογίας, ώστε να τους βοηθήσουμε να πάρουν ακόμα περισσότερα από τη ζωή και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα όρια του δυνατού» .

Στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα εντυπωσιακά, νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία στο διάστημα από τις 22/2 – 5/3, θα παραλάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το Samsung Gear VR για να μπορούν να απολαύσουν το 360º videos και να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Αρκεί μόνο να επισκεφθούν την σελίδα www.samsung.gr/S7-VR, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το Gear VR θα τους αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμούν.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Προηγμένη κάμερα: Υψηλή ποιότητα φωτογραφιών ανεξάρτητα της ώρας και της τοποθεσίας

Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Χάρη στην επαναστατική Dual Pixel τεχνολογία, τους πιο φωτεινούς φακούς με πιο ευρύ διάφραγμα και με μεγαλύτερο pixel, η κάμερα έχει πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η νέα λειτουργία της κάμερας, Motion Panorama, φέρνει την κίνηση σε παραδοσιακές πανοραμικές φωτογραφίες, προσφέροντας στον χρήστη μία εντελώς καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Κομψός σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Το 5,1 ιντσών Galaxy S7 και το 5,5 ιντσών Galaxy S7 edge είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο – συνδυασμένα σε έναν κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό με εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα. Από την εργασία έως και την ψυχαγωγία, η νέα Always-On οθόνη της συσκευής προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται καν να αγγίξουν την οθόνη, ώστε να μην ανησυχούν πλέον, μήπως χάσουν μία κλήση ή μία σημαντική ειδοποίηση.

Χωρίς συμβιβασμούς στον σχεδιασμό, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge είναι ανθεκτικά στο νερό και στην σκόνη με IP68. Η εξελιγμένη εμπειρία χρήστη του Galaxy S7 edge, “edge UX”, προσφέρει άνεση και αυξημένη απόδοση, δημιουργώντας εύκολα shortcuts για τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη, όπως το email, η λειτουργία selfie, η λειτουργία πανόραμα ή άλλες εφαρμογές τρίτων.

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Ενισχυμένες επιδόσεις: Από τη φόρτιση στο gaming

Tα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης. Επίσης η υβριδική υποδοχή της SIM κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν microSD card έως και 200GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και σε επιλεγμένες χώρες η υποδοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλή κάρτα SIM.
Επιπλέον, η Samsung προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις του hardware και του λογισμικού για να βελτιστοποιήσει την απόδοση στο gaming του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge.

Ο δυνατός επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μπαταρίας διασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και το εσωτερικό σύστημα ψύξης προφυλάσσει τη συσκευή από υπερθέρμανση. Μία νέα λειτουργία για gamers, η “Game Launcher”, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την κατανάλωση της μπαταρίας και να ελαχιστοποιούν τις ειδοποιήσεις. Επιπροσθέτω,ς οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την gaming εμπειρία τους ή να μοιράζονται την οθόνη τους για να παίξουν με άλλους. Σε συνδυασμό με το Vulkan API τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια με υψηλού επιπέδου γραφιστικά με την μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Η εμπειρία Galaxy

Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια του hardware, του λογισμικού και των υπηρεσιών, δημιουργώντας συσκευές, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τον τρόπο, με τον οποίο οι καταναλωτές συνδέονται, μοιράζονται, οργανώνονται και παίρνουν όσα περισσότερα από τη ζωή. Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό, πέρα από τα όρια της σημερινής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μία σειρά από απρόσκοπτες mobile εμπειρίες.

Είτε πρόκειται για την απρόσκοπτη σύνδεση των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge με το νέο Gear S2 Classic για να παρακολουθήσουν οι χρήστες το πρόγραμμα fitness τους είτε πρόκειται για την σύνδεση με το Gear VR για να «ταξιδέψουν» στον κόσμο, η Samsung επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό για μία mobile εμπειρία και ακόμα παραπάνω.

Πέρα από τηλέφωνο, οι χρήστες των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge μπορούν επίσης να απολαύσουν την καλύτερη υπηρεσία mobile πληρωμής με το Samsung Pay – είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και αποδεκτό σχεδόν παντού. Με την ασφάλεια του Samsung KNOX, τη σάρωση δαχτυλικού αποτυπώματος και την προηγμένη ασφάλεια δεδομένων, το Samsung Pay λειτουργεί με NFC (Near Field Communication), με MST (Magnetic Secure Transmission) και τεχνολογία Barcode, καθιστώντας τις mobile πληρωμές διαθέσιμες σε ακόμα περισσότερους εμπόρους και καταναλωτές από ό,τι ποτέ πριν.