Droneboarding: η νέα τρέλα του χειμώνα! Με το χιόνι να έχει καλύψει λόγγους, βουνά και ράχες, μικροί και μεγάλοι βγαίνουν στη φύση με τα σκι τους, έτοιμοι να κατακτήσουν ακόμα και τις πιο απόκρημνες πλαγιές. Τι θα λέγατε όμως να κάνατε για τους μικρούς μας φίλους αυτή την εμπειρία… αξέχαστη;

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα snowboard στα μέτρα τους και ένα drone. Το τελευταίο θα πρέπει να είναι καλό μοντέλο (τουτέστιν όχι κάποιο από τα φθηνότερα που θα βρείτε στα μεγάλα καταστήματα) για έναν βασικό λόγο: να διαθέτει την απαραίτητη ισχύ προκειμένου να τραβήξει το πιτσιρίκι πάνω στο χιόνι! Με την πρόοδο της Τεχνολογίας, τα drones μεταξύ άλλων έγιναν και δυνατότερα, ξέρετε: μπορεί η μπαταρία τους να μην αντέχει για ώρες και ο ήχος που παράγουν να είναι ακόμα σημαντικός, όμως αν μη τι άλλο είναι ισχυρότερα. Ε, αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεστε στο droneboarding!

Ισχύς στο φουλ και… πάμε! Θα είναι σαν να έχετε δέσει το πιτσιρίκι σας σε χάσκι. Αν δε, κινηματογραφείτε το όλο αποτέλεσμα, το βίντεο θα είναι… όλα τα λεφτά! Μέχρι τα drones λοιπόν να γίνουν τόσο δυνατά που μια «αγέλη» απ’ αυτά να είναι σε θέση να τραβήξει έναν ενήλικα στο χιόνι (αυτό κι αν θα ‘χε πλάκα!), χαρίστε λίγη χαρά σε παιδιά κι ανίψια! Φροντίστε μόνο αυτός που θα χειρίζεται το drone να ξέρει να το πιλοτάρει διότι ένας ενδεχόμενος λάθος ελιγμός θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα και έναν διόλου ευπρόσδεκτο τραυματισμό.