Η Canon παρουσιάζει δυο εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους και πολλαπλών λειτουργιών για πιο λειτουργικές εταιρείες.

Η Canon Europe, ηγετική εταιρεία παροχής λύσεων στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης σε παγκόσμια κλίμακα, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέους, εισαγωγικού επιπέδου εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους και πολλαπλών λειτουργιών (MFP) – τα μοντέλα Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 και imagePROGRAF iPF670 MFP L24. Τα νέα συστήματα προσφέρουν εύχρηστες λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής σε μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αρχιτεκτονικό, μηχανολογικό και κατασκευαστικό κλάδο (AEC), καθώς και στον βιομηχανικό και εκπαιδευτικό τομέα.

Τόσο το μοντέλο iPF770 MFP L36 όσο και το iPF670 MFP L24 έχουν αναπτυχθεί για γραφεία στα οποία ο χώρος δεν περισσεύει και συνδυάζουν τη στιβαρή κατασκευή με τις μικρές απαιτήσεις χώρου για τη λειτουργία τους. Με σαρωτή 36″, το μοντέλο iPF770 MFP L36 αποτελεί ιδανική λύση για αρχιτεκτονικά, μηχανολογικά και μελετητικά γραφεία με μεσαίο προς μικρό όγκο εκτυπώσεων. Το μοντέλο iPF670 MFP L24 διαθέτει σαρωτή 24″ και έχει σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που χρειάζονται εργαλεία για τη σάρωση, την αντιγραφή και την εκτύπωση εγγράφων με ευκολία. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν απλό περιβάλλον χειρισμού, που απαιτεί μικρή έως μηδενική εμπειρία και ελάχιστη ενασχόληση με το σύστημα πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η τεχνολογία SingleSensor προσφέρει απόλυτη χρωματική συνέπεια και απόδοση των εικόνων με ακρίβεια, ενώ το 5χρωμο σύστημα μελανιών pigment και dye, με βελτιωμένο φάσμα χρωμάτων, εγγυάται εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Σε συνδυασμό με την ακρίβεια εικόνας των σαρωτών L36 και L24, και τα δύο συστήματα δίνουν σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους τη δυνατότητα να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και τις εκτυπώσεις τους, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών που προσφέρει ευελιξία και ευχρηστία.

Σε εφαρμογές όπως οι κατασκευές, τα έργα πολιτικού μηχανικού και η βιομηχανία, καθώς και σε γραφεία δημόσιων και αυτοδιοικητικών οργανισμών, τα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία για τη διεκπεραίωση της καθημερινής ροής εργασιών, χάρη στην αποδοτικότητα και στην υψηλή ποιότητα των σαρωμένων εικόνων. Απαντώντας στην απαίτηση των πελατών για εύχρηστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, τα νέα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών σχεδιάστηκαν ειδικά για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των μικρότερων επιχειρήσεων, οι οποίες στο παρελθόν θεωρούσαν, ενδεχομένως, αυτές τις λύσεις υπερβολικά πολύπλοκες για τις ανάγκες τους.

Canon_iPF_770_MFP_L36_USB

Άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα των νέων συστημάτων είναι η λειτουργικότητα σάρωσης‑σε‑δίκτυο και σάρωσης‑σε‑USB, οι οποίες ελαχιστοποιούν την ανάγκη παρεμβολής ενός συνδεδεμένου υπολογιστή για τη διεκπεραίωση των εργασιών. Οι καταστάσεις σάρωσης και αντιγραφής μπορούν επίσης να προσαρμοστούν –από Πρόχειρη έως Βέλτιστη– για την υποστήριξη εκτύπωσης τεχνικών σχεδίων, πόστερ μεγάλου μεγέθους ή εκπαιδευτικού υλικού. Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμες απλές ρυθμίσεις προσαρμογής εικόνας για περιβάλλοντα σχεδίασης μέσω υπολογιστή (CAD), τα οποία χρειάζονται εκτυπώσεις μεγαλύτερης λεπτομέρειας.

«Πάντα θα υπάρχει ζήτηση για τη σάρωση και την αντιγραφή εγγράφων σε περιβάλλοντα CAD,» δήλωσε ο κος Matthew Faulkner, Διευθυντής μάρκετινγκ Ευρώπης για Λύσεις Εκτύπωσης Μεγάλου Πλάτους στην Canon Europe. «Ο στόχος μας στην Canon είναι να κατανοήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας και να ανταποκριθούμε προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Τα νέα μοντέλα imagePROGRAF αναπτύχθηκαν ειδικά για τις μικρότερες επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν όλη τη λειτουργικότητα και την ευελιξία ενός στιβαρού συστήματος πολλαπλών λειτουργιών, σε συνδυασμό με πραγματική απλότητα και compact μέγεθος.

Παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργάζονται συλλογικά, καθιστώντας την αναθεώρηση και την κοινή χρήση των εγγράφων αποτελεσματικότερη και ευκολότερη – ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας στον αρχιτεκτονικό, μηχανολογικό και κατασκευαστικό κλάδο. Ευέλικτα, αποδοτικά και πραγματικά φιλικά προς τον χρήστη, τα νέα συστήματα αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας στο να παρέχουμε στις επιχειρήσεις τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους.»

Τα imagePROGRAF iPF770 MFP L36 και iPF670 MFP L24 θα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη από τον Φεβρουάριο του 2016.