Το νέο smartphone της LG διαθέτει premium σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία κάμερας και μοναδικό UX σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Η διάθεση του νέου smartphone LG K10 της LG Electronics ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές των καταναλωτών στη μεσαία κατηγορία. Το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς smartphones ‘Κ’ της LG που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή CES 2016, διαθέτει premium σχεδιασμό και αίσθηση ενώ παράλληλα προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά κάμερας, σε προσιτή τιμή.

Η νέα σειρά ‘Κ’ της LG διαθέτει τη νέα σχεδιαστική γραμμή ‘glossy pebble’, η οποία στο νέο μοντέλο LG K10 αναδεικνύεται απόλυτα από το νέο ‘2.5D Arc Glass’ της LG, για λιτό στυλ. Επιπλέον, το πίσω κάλυμμα διαθέτει ένα πρωτότυπο σχέδιο για βέλτιστο κράτημα και σιγουριά κατά την κίνηση.

Στοχεύοντας σε πιο νέους χρήστες, που απολαμβάνουν την κατανάλωση περιεχομένου στο smartphone τους και είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα, το νέο LG K10 διαθέτει οθόνη 5.3 ιντσών, ανάλυσης HD και τεχνολογίας In-cell Touch, φωτογραφικές δυνατότητες premium επιπέδου με οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13ΜΡ και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5MP, και ισχυρή μπαταρία 2,300mAh.

Ο κομψός σχεδιασμός του LG K10 προσφέρει άνετο και γερό κράτημα, ενώ τα προηγμένα χαρακτηριστικά του και το τελευταίο λειτουργικό Android 5.1 Lollipop προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και πολλές δυνατότητες. Φυσικά, το νέο smartphone ενσωματώνει και τα δημοφιλή χαρακτηριστικά UX της κάμερας, όπως οι λειτουργίες ‘Gesture Shot’ και Flash για τις φωτογραφίες selfie, κληρονομιά της σειράς G, για μια απαράμιλλη multimedia εμπειρία.

LG K10

«Τα προσιτά smartphones με προηγμένα χαρακτηριστικά της μεσαίας κατηγορίας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά και εμείς στην LG Hellas προσπαθούμε να φέρνουμε όλες τις νέες συσκευές μας στους Έλληνες καταναλωτές μας άμεσα, διευρύνοντας συνεχώς τις επιλογές τους. Η νέα σειρά Κ της LG έχει σχεδιαστεί για να μπορέσουν οι καταναλωτές να αποκτήσουν την premium εμπειρία του σχεδιασμού, της φιλοσοφίας και της βέλτιστης εμπειρίας κινητής που προσφέρει η LG ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες smartphones και είμαστε σίγουροι ότι το LG K10 θα αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

Βασικά χαρακτηριστικά LG K10:

Οθόνη: 5.3-inch HD In-cell Touch
Επεξεργαστής:
LTE: 1.2 GHz
Κάμερα:
LTE: Πίσω 13MP / Μπροστά 5MP
Μνήμη:
RAM: 1.5GB
ROM: 16GB
Μπαταρία: 2,300mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 Lollipop
Μέγεθος: 146.6 x 74.8 x 8.8mm
Δίκτυα: LTE / 3G
Χρώματα: White / Indigo / Gold
Άλλα: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot