Η Westnet Distribution βραβεύτηκε ως “Top Hewlett Packard Enterprise Distributor in Greece” για το 2015.

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε ως ο «Top Hewlett Packard Distributor in Greece» για το 2015, από τον τεχνολογικό κολοσσό Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Η υψηλή διάκριση που απέσπασε η Westnet, αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης στρατηγικής της συνεργασίας με την HPE, αλλά και της εντυπωσιακής της επίδοσης σε αυστηρά προκαθορισμένα και μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, η Westnet ξεχώρισε ανάμεσα σε όλους τους συνεργάτες της ΗPE στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε αξία και σε όγκο πωλήσεων, αξιοσημείωτη διεύρυνση δικτύου μεταπωλητών και τον υψηλότερο βαθμό εξειδίκευσης στα προϊόντα της Hewlett Packard Enterprise.

westnet_583_355Η νέα βράβευση της Westnet, πραγματοποιήθηκε στην ετήσια εκδήλωση της ΗPE για τους συνεργάτες της με τίτλο «Accelerate into a New Fast Era», που έλαβε χώρα την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, στο χώρο Estate. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι πυλώνες στρατηγικής της HPΕ για το νέο έτος, ενώ παράλληλα βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της. Το βραβείο για τη Westnet παρέλαβε η HP Group Product Manager, Μαρία Μαντά.

Η κ. Μαντά δήλωσε σχετικά : «H νέα μας διάκριση από το στρατηγικό μας συνεργάτη και παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό, την Hewlett Packard Enterprise (HPE) επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων και αποτελεσματικότητας που μας αναδεικνύουν σε έναν εκ των κορυφαίων διανομέων τεχνολογίας. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό μας σημαντικές εγχώριες και διεθνείς βραβεύσεις, εξελισσόμαστε, δημιουργούμε νέα δεδομένα στη γεμάτη προκλήσεις αγορά της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για όλους τους συνεργάτες μας.»