Το Netflix λοιπόν έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, μας γνώρισε με δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, σειρές, μας έμαθε τι είναι το VPN, μας παίρνει κι ένα δεκάρικο τον μήνα και όλα καλά. Όχι πως δεν τα αξίζει: το περιεχόμενό του άλλωστε είναι χαοτικό αφού μιλάμε για μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών, το μέγεθος της οποίας προκαλεί… πονοκέφαλο στους αναποφάσιστους. Επειδή όμως δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι έχουμε διάθεση να δούμε… κάτι χωρίς όμως να ξέρουμε τι ακριβώς, είπαμε να σας κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Το Netflix, όπως ίσως να έχετε παρατηρήσει ορισμένοι, ολοκληρώνει τα URL των διάφορων κατηγοριών του με μια σειρά αριθμών. Οι αριθμοί αυτοί είναι ουσιαστικά οι ταυτότητές τους και παράλληλα το «διαβατήριο» για ένα… fast travel, που θα λέγαμε και σε ένα videogame, χωρίς να έχει προηγηθεί το χρονοβόρο ψάξιμο. Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να έχετε άμεση πρόσβαση στις πιο “hot” λίστες του Netflix, τότε δεν έχετε παρά να κρατήσετε στα αγαπημένα/bookmarks σας αυτήν εδώ τη σελίδα!

netflix-2

Πρόκειται για το NetflixCodes ή αλλιώς, τον μεγαλύτερο κατάλογο κωδικών για τη γνωστή streaming υπηρεσία! Θα βρείτε μια λίστα με περισσότερους από χίλιους κωδικούς οι οποίοι θα σας οδηγήσουν μεμιάς στις ταινίες που καλύπτουν τα γούστα και τις ορέξεις σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι επιλογές σας είναι άπλετες και μάλιστα, για να μη χρειάζεται να «ανεβοκατεβαίνετε» στη σελίδα (μολονότι οι καταχωρήσεις έχουν περαστεί με αλφαβητική σειρά), μπορείτε να πατήσετε Ctrl + F στον browser σας προκειμένου να ανοίξετε τη λειτουργία αναζήτησης και να ψάξετε γι’ αυτό που σας ενδιαφέρει από εκεί.

Είδατε; Τώρα δεν πρόκειται να παραπονεθείτε ποτέ ξανά!