Το Apple Watch είναι ένα έξυπνο ρολόι, ένα smartwatch που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να βελτιώσει και να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Φυσικά ένα από αυτά είναι και το προφανές, να λέει δηλαδή την ώρα, μόνο που κι εδώ, ένα smartwatch έχει να προσφέρει το κατιτίς παραπάνω σε σχέση με ένα απλό, συμβατικό ρολόι. Τι; Τη δυνατότητα να δείτε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή την ώρα σε περισσότερες από μία πόλεις του πλανήτη. Πάμε να δούμε πώς θα το κάνετε αυτό στο Apple Watch σας.

apple-watch-4

Κατ’ αρχάς, για να ακριβολογούμε, δεν θα το κάνετε στο ρολόι σας αλλά για το ρολόι σας, αφού η όλη διαδικασία θα γίνει μέσω της εφαρμογής Clock του iPhone σας (του ρολογιού ντε!). Ανοίξτε τη και πατήστε στην επιλογή World Clock (είναι η πρώτη κάτω-κάτω από τα αριστερά). Εδώ μπορείτε να προσθέτετε ρολόγια που δείχνουν την ώρα στην πόλη της επιλογής σας. Τα ρολόγια αυτά θα εμφανίζονται κανονικά και στο Apple Watch σας, οπότε οι επιλογές σας μετράνε εις διπλούν!

Για να προσθέσετε ένα ρολόι, δεν έχετε παρά να πατήσετε στο + στην επάνω δεξιά γωνία, να επιλέξετε αμέσως μετά την πόλη της οποίας την ώρα θέλετε να βλέπετε και είστε έτοιμοι: το ρολόι σας θα εμφανίζεται κανονικά στην προηγούμενη οθόνη αλλά και στο Apple Watch σας. Αν πάλι θέλετε να αφαιρέσετε κάποιο ρολόι, τότε θα πατήσετε Edit και κατόπιν στο κόκκινο «απαγορεύεται» πλάι στο όνομα των ήδη υπαρχόντων. Για να τους αλλάξετε διάταξη, απλά σύρετέ τα πάνω-κάτω, επιλέγοντάς τα από τα δεξιά της οθόνης, εκεί που υπάρχουν τα σύμβολα με τις τρεις οριζόντιες γραμμές. Στο τέλος πατήστε απλά Done.

apple-watch-2

Στο Apple Watch πατώντας πλέον στο World Clock, θα μπορείτε να επιλέξετε το ρολόι της πόλης που σας ενδιαφέρει και επιπρόσθετα, πέραν της ώρας, να δείτε και χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτή!