Οι κορυφαίοι παίκτες βρέθηκαν στο πιο μεγάλο τουρνουά για το Κύπελλο Ελλάδος PES 2016 στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens!

Το Κωτσόβολος League Trophy 2016 γεννήθηκε για τους gamers του ποδοσφαίρου, με στόχο να χαρίσει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, να ανεβάσει την λίμπιντο και να προσφέρει εκπλήξεις και δώρα σε όλους στον μοναδικό προορισμό για προϊόντα gaming.

Το Σάββατο 9/1 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens ο τελικός του δημοφιλούς Κυπέλλου Ελλάδος PES 2016, που οι 32 καλύτεροι παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν σκληρή αγωνιστική μάχη για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος!

Τα δώρα που χάρισε η Κωτσόβολος στον τελικό δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στη λατρεία που έχει ένας παίχτης για το gaming.

PES 2016_KOTSOVOLOSΣυγκεκριμένα τα δώρα που δόθηκαν στον τελικό ήταν:

1ος νικητής: Κυρτή οθόνη HP Elite S270C 27 ιντσών για PC για αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και ρεαλιστική εικόνα παιχνιδιού
2ος νικητής: Κονσόλα PS4
3ος νικητής: Κονσόλα PS4
4ος νικητής: Τιμονιέρα Racing Wheel 4 της Hori, συμβατή με τις κονσόλες PS4 και PS3
5ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis
6ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis
7ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0.
8ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0. και κάνω update το link δώσε μου 20 λεπτά.

Το Κωτσόβολος League Trophy 2016 αναδεικνύει το αγαπημένο τουρνουά gaming του κοινού και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του. Οκτώ διαφορετικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, πολλά μεγάλα δώρα και νέες αγωνιστικές εμπειρίες είναι η «υπόσχεση» που τηρεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για το τουρνουά που έγινε θεσμός.