H Huawei και η Swarovski δημιουργούν τις εκδόσεις smartwatches Jewel και Elegant για τις γυναίκες που αποζητούν τη λάμψη.

Στο πλαίσιο του CES 2016, το Huawei Consumer Business Group  αποκάλυψε τις εκδόσεις Jewel και Elegant του περσινού premium smartwatch. Σε συνεργασία με τη Swarovski, το HUAWEI WATCH Jewel και Elegant, σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση της εταιρείας προς το γυναικείο κοινό.

Διαχρονική ομορφιά, για κάθε περίσταση

Σε συνέχεια των Classic, Active και Elite smartwatches που κυκλοφόρησαν το 2015 και έτυχαν μεγάλης αναγνώρισης, οι νέες Jewel και Elegant εκδόσεις προσφέρουν δύο στιλάτες επιλογές για γυναίκες. Με 68 Swarovski Zirconia πετράδια γύρω από την επίχρυση θήκη, μεγέθους 1.5mm το καθένα, η Jewel έκδοση λάμπει όσο κανένα άλλο smartwatch.

Μια διακριτικότερη επιλογή, η Elegant έκδοση περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό μοτίβο στην επίχρυση θήκη του.

Σε τέλεια αρμονία με τα δύο λουριά, από γνήσιο Ιταλικό δέρμα, διαθέσιμα σε περλέ λευκό και μπλε ζαφειριού, το HUAWEI WATCH (Jewel και Elegant) πωλείται με περισσότερο από 40 επιφάνειες διαθέσιμες, όπως και το πρωτότυπο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων 10 αποκλειστικά γυναικείων σχεδιασμών.

Huawei Watch, εκεί που η μόδα συναντά την τεχνολογία

Huawei-Watch-versiones

Διαθέτοντας τα ίδια, κορυφαία χαρακτηριστικά με το Huawei Watch, οι εκδόσεις Jewel και Elegant, είναι εμπνευσμένες από κατασκευαστές ελβετικών ρολογιών, διαθέτουν επίστρωση από κρύσταλλο ζαφειριού, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, και στρογγυλό καντράν 44mm. Από ανοξείδωτο ατσάλι ψυχρής σφυρηλάτησης και με επίστρωση ροζ χρυσού, και οι δύο εκδόσεις χαρακτηρίζονται από αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα.

Τροφοδοτούμενο από Android Wear και πλήρως συμβατό με Android και iOS λειτουργικά, το Huawei Watch παρουσιάζει ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και ηλεκτρονική αλληλογραφία. Το Watch διαθέτει, επίσης, Bluetooth για σύνδεση με ασύρματες συσκευές, που σημαίνει πως μπορείτε να ακούτε offline τη μουσική σας, καθώς γυμνάζεστε. Κάνοντας χρήση των φωνητικών εντολών μπορείτε να ελέγξετε τόσο τη μουσική όσο και την περιήγηση. Ο αισθητήρας σφυγμού μετρά τους χτύπους της καρδιάς και ο αισθητήρας κίνησης 6 αξόνων παρακολουθεί δραστηριότητες όπως το περπάτημα και το τρέξιμο.