Η Canon ενδυναμώνει τη γκάμα βιντεοκαμερών για αρχάριους και ημι-επαγγελματίες με τέσσερα νέα μοντέλα στις σειρές LEGRIA HF G και LEGRIA HF R.

Η νέα LEGRIA HF G40 αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για σπουδαστές, και διαθέτει ισχυρό αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84, ήχο υψηλής ποιότητας, πλήρη χειροκίνητο έλεγχο και Wi-Fi, σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Στη σειρά LEGRIA HF R προστίθενται τρεις νέες βιντεοκάμερες – οι LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν αισθητήρα CMOS Full HD και προηγμένο ζουμ 57x, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να καταγράφει και να μοιράζεται με ευκολία τις ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές –από τα πρώτα βήματα ενός μωρού έως την ημέρα της αποφοίτησής του– σε εντυπωσιακή ποιότητα HD.

Πλήρως χειροκίνητος έλεγχος για τους ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές – LEGRIA HF G40

Η LEGRIA HF G40 προσφέρει ξεχωριστές επιδόσεις εγγραφής με προηγμένα χαρακτηριστικά λήψης· είναι ιδανική για σπουδαστές δημοσιογραφίας που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της δουλειάς τους ή για επαγγελματίες κινηματογραφιστές που αναζητούν μια δεύτερη κάμερα για λήψεις με τη μηχανή στο χέρι. Χάρη στον αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84 και στον επεξεργαστή DIGIC DV4, μπορείτε να τραβάτε καθαρά, ζωντανά βίντεο με αυτοπεποίθηση, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Με κορυφαία οπτικά, που περιλαμβάνουν έναν ευρυγώνιο φακό ζουμ 20x με εστιακή απόσταση 26,8-576mm, η LEGRIA HF G40 είναι μια πολυτάλαντη κάμερα κατάλληλη για ευρεία ποικιλία περιστάσεων λήψης, από τη βιντεοσκόπηση γάμων έως πανεπιστημιακές εργασίες. Το διάφραγμα 8 λεπίδων με κυκλικό άνοιγμα προσφέρει επίσης βελτιωμένο «bokeh», διασφαλίζοντας ελκυστικό θόλωμα του φόντου σε λήψεις με ρηχό βάθος πεδίου.

Μέγιστος έλεγχος για δημιουργικότητα

Η LEGRIA HF G40 προσφέρει ευελιξία λήψης για πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών. Μπορείτε να καταγράφετε εντυπωσιακά βίντεο AVCHD 1080p με υψηλό ρυθμό bit και μεταβλητό ρυθμό καρέ, καθώς και να γράφετε ταυτόχρονα σε μορφή AVCHD και MP4 σε δύο κάρτες SD. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε με ευκολία δραματικά εφέ με αργή και γρήγορη κίνηση, καθώς και με τη λειτουργία εγγραφής με βαθμιαία παρέλευση χρόνου. Η οθόνη αφής LCD προσφέρει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο του προσαρμόσιμου επιλογέα ελέγχου, του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου και της έκθεσης. Ο δακτύλιος για το ζουμ και την εστίαση στο εμπρός μέρος του φακού, καθώς και ο έλεγχος της ίριδας, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε σενάριο δημιουργικής λήψης.

Canon-Legria-HF-G40-WEB-SIZE_1

Η ποιότητα που αξίζουν οι αναμνήσεις σας – Σειρά LEGRIA HF R

Οι LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78 είναι ιδανικές για να απαθανατίζετε τις αξέχαστες οικογενειακές στιγμές σε ποιότητα Full HD και επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να τραβάει διασκεδαστικά και δημιουργικά βίντεο. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν τον επεξεργαστή DIGIC DV4 της Canon με έναν αισθητήρα CMOS Full HD για επεξεργασία βίντεο με υψηλή ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να καταγράφετε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας με τη Δυναμική κατάσταση φροντίζει για τη σταθερότητα και την κρυστάλλινη καθαρότητα της εικόνας, καθώς μειώνει αυτόματα την ορατή αστάθεια της κάμερας, ακόμη κι όταν περπατάτε.

Με το Αυτόματο βοηθητικό πλαίσιο ζουμ δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το θέμα σας από το πλάνο. Η κάμερα αναγνωρίζει ταχύτατα εάν το θέμα σας είναι ορατό στο κάδρο και, αν χαθεί, μειώνει αυτόματα το ζουμ της σκηνής ώστε να το εντοπίσετε και πάλι· κατόπιν επαναφέρει το ζουμ στην προηγούμενη ρύθμιση για τη δημιουργία μιας τέλεια καδραρισμένης λήψης. Είτε κινηματογραφείτε τοπία στις διακοπές σας είτε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε έναν γάμο, μπορείτε να χωρέσετε περισσότερα σε κάθε λήψη· η LEGRIA HF R78 διαθέτει έναν Προσαρμογέα ευρυγώνιου, ο οποίος μπορεί να προσαρτηθεί άμεσα στην κάμερα για να μειώσει την εστιακή απόσταση στα 26,9mm, διευρύνοντας το συνολικό οπτικό πεδίο της βιντεοκάμερας.

Οικογενειακή δημιουργικότητα

Μια σειρά εύχρηστων δημιουργικών καταστάσεων λήψης επιτρέπουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας να απολαμβάνουν την καταγραφή των ξεχωριστών στιγμών που περνούν μαζί. Τα φίλτρα Κινηματογραφικής αίσθησης και η λειτουργία Διακόσμησης αφής σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το υλικό σας μετά τη λήψη με κινούμενα γραφικά, ενσωματωμένα πλαίσια ή φίλτρα χρωμάτων, όπως τα σέπια και παλιές ταινίες. Η κατάσταση εγγραφής Μωρού διευκολύνει την καταγραφή και διατήρηση των πολύτιμων οικογενειακών αναμνήσεων, αποθηκεύοντας αυτόματα τα βίντεο σε προσωπικά άλμπουμ και δίνοντας στους γονείς τη δυνατότητα να απαθανατίσουν με ευκολία την ανάπτυξη των παιδιών τους καθώς μεγαλώνουν.

Συνδεθείτε με τις αναμνήσεις σας χάρη στις δυνατότητες των μοντέλων της σειράς LEGRIA

Οι LEGRIA HF G40, LEGRIA HF R76 και LEGRIA HF R78 διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi, δίνοντάς σας δυνατότητες λήψης με έλεγχο απόσταση μέσω smartphone ή tablet, καθώς και να μοιράζεστε τις αγαπημένες στιγμές με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Ειδικά το μοντέλο LEGRIA HF R706 είναι συμβατό με κάρτες FlashAir, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Βασικά χαρακτηριστικά της LEGRIA HF G40:

-Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με βίντεο επαγγελματικής ποιότητας
-Εξαιρετική ευελιξία και σχεδίαση για χρήση με την κάμερα στο χέρι
-Σχεδίαση που προσφέρει προηγμένες δυνατότητες λήψης και διασύνδεσης
-Απολαύστε έλεγχο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας, με γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες
-Γρήγορη καταγραφή όλης της δράσης σε δημιουργικό υλικό

Βασικά χαρακτηριστικά της Σειράς LEGRIA HF R:
-Καταγράψτε και μοιραστείτε με ευκολία τις πολύτιμες στιγμές σας
-Πανίσχυρη τεχνολογία για βίντεο κορυφαίας ποιότητας
-Εύκολη καταγραφή δημιουργικού υλικού
-Εξαιρετικός ήχος, που συμπληρώνει τη σκηνή