Τα νέα προϊόντα ήχου της επόμενης γενιάς από τη Samsung προσφέρουν καθηλωτικό 3D ήχο στο σπίτι. Στην CES 2016 θα παρουσιαστούν μια νέα ηχομπάρα και νέα ηχεία Wireless Audio 360.

Η Samsung Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στην οικιακή ψυχαγωγία, ανακοίνωσε το νέο της χαρτοφυλάκιο με προϊόντα ήχου, συμπεριλαμβανομένης της νέας ηχομπάρας με τεχνολογία Dolby Atmos, καθώς και βελτιώσεις στη σειρά ηχείων Wireless Audio 360.

Τα νέα προϊόντα ήχου της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο για μια πραγματική εμπειρία επόμενης γενιάς.

«Η σειρά των προϊόντων ήχου του 2016 προσφέρει τον πιο καθηλωτικό ήχο, που έχει απολαύσει κανείς στο σπίτι», δήλωσε John JY Kim, Αντιπρόεδρος του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η νέα ηχομπάρα της Samsung με τεχνολογία Dolby Atmos προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική οικιακή ψυχαγωγία, ειδικά όταν συνδυάζεται με τις νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung με οθόνη Quantum dot».

Samsung & Dolby Atmos: 3D ήχος με εκπληκτικό ρεαλισμό

Η νέα Samsung HW-K950 είναι η πρώτη ηχομπάρα της εταιρείας, που θα προσφέρει Dolby Atmos Cinema ήχο και η πρώτη στον κλάδο, που θα περιλαμβάνει δύο ασύρματα πίσω ηχεία συμβατά με την τεχνολογία Dolby Atmos. Το πλήρες πακέτο της HW-K950 προσφέρει απίστευτο ήχο 5.1.4 καναλιών.

screen-shot-2016-01-04-at-12-20-41

Με μόλις 2.1’’ ύψος, ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός της HW-K950 χρησιμοποιεί τρία ηχεία στην μπροστινή όψη και 2 ηχεία στην πάνω όψη, τα οποία παράγουν πλούσιο και βαθύ ήχο, που αρκεί για να γεμίσει ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς να χάνει σε λεπτομέρεια. Ο ήχος ακούγεται ρεαλιστικός και κινηματογραφικός από ένα βέλος, που διαπερνάει το δωμάτιο έως ένα σμήνος πουλιών που πετούν ψηλά. Επιπλέον, η ηχομπάρα συνδέεται ασύρματα με το subwoofer και με πίσω ηχεία, δημιουργώντας μία πρακτική και απρόσκοπτη λύση για κάθε σαλόνι. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ηχεία οροφής για 3D ήχο.

«Η τεχνολογία Dolby Atmos έχει τη θερμή υποστήριξη μεγάλων studios και συνεχίζει να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της νέας Samsung HW-K950 ηχομπάρας, με την οποία οι καταναλωτές θα ζήσουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου στα σπίτια τους», δήλωσε ο Doug Darrow, Senior Vice President της Dolby Laboratories. «Οι καταναλωτές μπορούν να βιώσουν τον ήχο, που ζωντανεύει από όλες τις κατευθύνσεις και από ψηλά, καθώς και να απολαύσουν από τα home theaters εκπληκτική διαύγεια, δύναμη, λεπτομέρεια και βάθος».

samsung1

Πολύχρωμες προσθήκες στη βραβευμένη ασύρματη σειρά ηχείων Audio 360 της Samsung

Με βάση τη σειρά ηχείων Wireless Audio, η Samsung παρουσίασε ένα εύρος από νέα χρώματα και σχέδια για τα ηχεία, που έχουν σχεδιαστεί για συμπληρώσουν τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου και για να μεταφέρουν τον ήχο σε ολόκληρο το σπίτι. Με την αποκλειστική τεχνολογία Ring Radiator, ο ήχος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να εξακολουθεί να γεμίζει το δωμάτιο με ζωντανό, αλλά και ισορροπημένο ήχο.

Επιπλέον, η Samsung διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τους καταναλωτές να ελέγχουν τη μουσική τους απλά και εύκολα με ένα μόνο άγγιγμα στην επιφάνεια των ηχείων. Οι καταναλωτές έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο με τις νέες εφαρμογές για τα smartwatches Gear S2 και Gear S, καθώς και με την βελτιωμένη εφαρμογή Samsung Multiroom για smartphones και tablets. Επίσης, η σειρά ηχείων Wireless Audio 360 προσφέρει λειτουργίες για το νέο έξυπνο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων ηχητικών ειδοποιήσεων και των ρυθμίσεων του home cinema.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο R5 της σειράς ηχείων Wireless Audio 360 έχει διακριθεί στα Βραβεία Καινοτομίας της CES 2016.