Ήρθαν Πέρασαν τα Χριστούγεννα και έρχεται κι η Πρωτοχρονιά κι εσείς ακόμα δεν έχετε πάρει δώρο στον κολλητό, το ανίψι, το βαφτιστήρι, τον αδελφό ή τέλος πάντων τον κάτοχο PS4 που ανήκει στο συγγενικό/φιλικό σας περιβάλλον. Ντροπή σας, κατ’ αρχάς, όμως μην αγχώνεστε: η μάχη δεν τελείωσε ακόμα! Ακόμα και τώρα, στην τούρλα του Σαββάτου, έχετε την ευκαιρία να βρείτε δωράκι και μάλιστα περιωπής για την αγαπημένη του κονσόλα, χωρίς να ξοδευτείτε ιδιαίτερα.

Μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες προτάσεις δώρων για κατόχους PS4 με κόστος κάτω των 50€, έτσι ώστε να βρείτε αυτή που σας «κάθεται» καλύτερα και να τρέξετε να την κάνετε δικιά σας μέσα στις μέρες που έπονται. Μην το παρακάνετε μόνο: το 2016 μας «χτυπά» την πόρτα!

ps4-1

Προσόψεις σε διάφορα χρώματα

Το PS4 παίρνει εναλλάξιμες προσόψεις. Αυτά τα “faceplates” τοποθετούνται εύκολα και μπορούν να αλλάξουν άρδην την εμφάνιση της κονσόλας! Γιατί λοιπόν να μη βοηθήσετε ένα PS4 να γίνει… καινούριο με τις επίσημες προσόψεις της Sony; Θα τις βρείτε στα εξής χρώματα: λευκό, πορτοκαλί (νέον), κόκκινο, γαλάζιο, χρυσό, ασημί.

Ενδ. τιμή: 24,99€

ps4-2

Κάθετη βάση Sony

Για εκείνους που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο για την τοποθέτηση του PS4 οριζόντια κάτω από την τηλεόρασή τους, η Sony έχει τη λύση: την επίσημη κάθετη βάση στήριξης της κονσόλας! Το PS4 εφαρμόζει ακριβώς επάνω της και λειτουργεί κανονικά, όπως ακριβώς θα το έκανε αν ήταν τοποθετημένο «ξαπλωτά». Έρχεται σε λευκό και μαύρο χρώμα για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει με την κονσόλα.

Ενδ. τιμή: 15,90€

ps4-5

Turtle Beach Ear Force Recon 50P

Ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά headsets για το PS4 από τρίτη εταιρεία (πέραν της Sony δηλαδή) που θα βρείτε στην αγορά, το Ear Force Recon 50P της Turtle Beach έρχεται σε μαύρο και μπλε χρώμα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχο. Διαθέτουν αποσπώμενο μικρόφωνο και ελαφριά κατασκευή ενώ τα μαξιλαράκια τους είναι από συνθετικό δέρμα.

Ενδ. τιμή: 44,99€

ps4-3

Βάση φόρτισης DualShock 4

Πόσο εκνευριστικό είναι πάνω που το παιχνίδι έχει ανάψει, τα ασύρματα χειριστήρια του PS4 να… παραδίδουν το πνεύμα; Πολύ, γι’ αυτό και οι βάσεις φόρτισης είναι “must” αξεσουάρ για κάθε κάτοχο της κονσόλας. Μπορείτε να προτιμήσετε την επίσημη βάση φόρτισης από τη Sony: θα φορτίσει δύο χειριστήρια DualShock 4 χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο από το να τα αφήσετε απλά εκεί!

Ενδ. τιμή: 29,99€

ps4-4

Πληκτρολόγιο Trust Snap-On GXT 252

Μιας που το chatting έχει γίνει της μόδας ακόμα και στις κονσόλες, ένα πληκτρολόγιο πάντα κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Αυτό της Trust εφαρμόζει τέλεια στο DualShock 4 χειριστήριο του PS4 «κουμπώνοντας» εκεί, συνδέεται με Bluetooth με την κονσόλα, διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και καλώδιο φόρτισης.

Ενδ. τιμή: 44,99€