«Έδωσαν χρώμα» στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του En Lefko 87.7. Tα νέα ακουστικά κεφαλής h.ear on της Sony ανέβασαν την εμπειρία ήχου στα decks του μουσικού party.

Τα ακουστικά κεφαλής h.ear on της Sony έφεραν την απόλυτη εμπειρία ήχου στα decks του πιο γιορτινού μουσικού πάρτυ της Αθήνας.

Μουσική, κέφι, χορός και πάνω από όλα χριστουγεννιάτικη διάθεση επικράτησαν στο φετινό πάρτυ του En Lefko 87.7 και τα ακουστικά κεφαλής h.ear on της Sony έδωσαν τη δική τους πολύχρωμη νότα προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία στους μουσικούς παραγωγούς του σταθμού. Το πάρτυ του En Lefko πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο Αθηναϊδα με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση.

sony

Η Sony είχε δυναμική παρουσία όχι μόνο στα decks αλλά και στο χώρο του πάρτυ, καθώς όλοι όσοι διασκέδασαν είχαν τη δυνατότητα να δουν και από κοντά τα κομψά και άνετα ακουστικά, που εντυπωσιάζουν με τα υπέροχα χρώματά τους. Για κάθε προσωπικότητα και στυλ, τα ακουστικά κεφαλής της Sony διατίθενται σε βαθύ κόκκινο, μαύρο, λάιμ, πετρόλ και μωβ, σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη ακουστική εμπειρία.

Με την απλότητα και το ενιαίο σχήμα στο σχεδιασμό τους, ήρθαν για να μείνουν και να γίνουν το καθημερινό υπέρκομψο αξεσουάρ μας.