Το Quest X i5-6400 W10, είναι ένα PC που δεν έχει «γεννηθεί» για να προβάλλει βαρετά λογιστικά φύλλα, αλλά για να ζωντανεύει συναρπαστικούς gaming κόσμους στην οθόνη σας, με όπλο του τις εντυπωσιακές επιδόσεις! Συντροφιά με τα Quest X i3-6100 και Quest X i7-6700, απαρτίζουν μια ομάδα ικανή να καλύψει κάθε… «απογειωμένη» ανάγκη με «προσγειωμένο» κόστος…

 

logo_QUESTΤα PC δεν θα είχαν τη μορφή που έχουν σήμερα, αν δεν υπήρχαν οι φανατικοί gamers, αυτοί που δεν συμβιβάζονται με υπολογιστές περασμένων γενιών. Οι αδιάκοπες εξελίξεις στο χώρο του gaming και οι τίτλοι πρώτης γραμμής με γραφικά που οδηγούν σαγόνια.. στο πάτωμα, απαιτούν από κάθε Η/Υ μέχρι και το τελευταίο ίχνος υπολογιστικής ισχύς του, ενώ εύκολα «εκθέτουν» τους συμβιβασμούς στους οποίους υποκύπτουν τα μετρίων επιδόσεων συστήματα.

Τα desktop PC υψηλών προδιαγραφών, λοιπόν, εφόσον προορίζονται για gaming χρήση, οφείλουν να υιοθετούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας ήχο και γραφικά που θολώνουν τα όρια της πραγματικότητας με τον ψηφιακό κόσμο!

questx_04

Αυτή ακριβώς τη μοναδική εμπειρία να σας προσφέρει το Quest X i5-6400 W10 της Info Quest Technologies, μέλος μιας σειράς από desktop PCs «χτισμένα» αποκλειστικά για gamers.

Η σειρά των ισχυρών Quest X gaming PC ενσωματώνει κάρτες γραφικών της NVIDIA, τις οποίες εκμεταλλεύονται πλήρως τα Windows 10 και το νέο DirectX 12 API, προκειμένου να κατασκευαστούν μηχανές έτοιμες για «μάχη» στην αρένα λυσσαλέων FPS, ατμοσφαιρικών RPG ή συναρπαστικών racing games.

Η στενή συνεργασία της NVIDIA με τη Microsoft για την ανάπτυξη του Direct X12 αποτελεί την εγγύηση πως τα συγκεκριμένα συστήματα θα βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας για αρκετό καιρό ακόμα. Η πλατφόρμα DirectX 12 επιτρέπει στους game developers να δημιουργήσουν πρωτοφανούς λεπτομέρειας περιβάλλοντα και ειδικά εφέ που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτά. Ο φωτισμός είναι πλέον πιο φυσικός, οι σκιές πιο ομαλές χρωματικά και στοιχεία, όπως ο καπνός και η φωτιά, εμφανίζονται πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Όλα αυτά πηγάζουν από τη δυνατότητα που δίνουν οι ανανεωμένες βιβλιοθήκες DirectX για χρήση εκατομμυρίων μοναδικών textures ανά σκηνή και πιο ποιοτικό rendering με λιγότερη επιβάρυνση της μνήμης.

questx_02Βασικό, λοιπόν συστατικό του Quest X i5-6400 W10 ώστε να προσφέρει γρήγορο, εντυπωσιακό και απροβλημάτιστο gaming, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μια NVIDIA κάρτα γραφικών Asus Strix GeForce GTX 960 με μνήμη 2GB GDDR5. Βασισμένη στη νεότερη αρχιτεκτονική Maxwell της NVIDIA, η κάρτα υποστηρίζει DirectX 12, ανάλυση 4Κ και διάταξη SLI, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά των καρτών NVIDIA όπως CUDA, G-Sync, κλπ. Μάλιστα, η Asus έχει… βάλει για τα καλά το χέρι της επιταχύνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις της GPU μέσω εργοστασιακού overclocking. Η κάρτα σάς δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ακόμα και σε ανάλυση 4Κ, ενώ σε 1080p θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, προσφέροντας υψηλό frame rate, ακόμα και πάνω από 60fps, σε απαιτητικά παιχνίδια με τις ρυθμίσεις ποιότητα εικόνας σε υψηλά επίπεδα. Αν θελήσετε να συνδέστε περισσότερες οθόνες, η κάρτα διαθέτει συνολικά μία έξοδο HDMI, μία έξοδο DVI και 3 εξόδους DisplayPort.

questx_03Στην καρδιά του συστήματος συναντάμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Core i5-6400 της Intel με συχνότητα λειτουργίας 2,7-3,3GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB μνήμης DDR3 των 1600MHz. Ο επεξεργαστής είναι βασισμένος στη νεότερη, και σαφώς ανώτερη τεχνολογικά, αρχιτεκτονική Skylake της Intel, οπότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο PC θα σας συντροφεύει για αρκετό καιρό. Στην «αχαλίνωτη» επεξεργαστική ισχύ της 6ης γενιάς CPU, η κάρτα γραφικών βρίσκει τον ιδανικό σύμμαχό της στο gaming, ενώ φυσικά επωφελούνται στα μέγιστα χρονοβόρες διαδικασίες όπως το video rendering και η απαιτητική επεξεργασία φωτογραφιών «θηριώδους» ανάλυσης.

Δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, ο κατασκευαστής του Quest X i5-6400 W10 έχει εφοδιάσει το σύστημα με δύο δίσκους, έναν SSD 120GB και έναν HDD 1TB των 7200prm. Με τον SSD ως κύριο δίσκο, τα Windows 10 εκκινούν άμεσα, θυμίζοντας περισσότερο εκκίνηση τηλεόρασης παρά υπολογιστή! Αν τα παιχνίδια που παίζεται συχνότερα βρίσκονται επίσης εγκατεστημένα στο δίσκο SSD, η εκκίνησή τους γίνεται εξίσου άμεσα, ενώ δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση ούτε κατά τη διάρκεια των saves, ούτε κατά το φόρτωμα νέων περιοχών ή επιπέδων. Παράλληλα, ο άπλετος αποθηκευτικός χώρος του δίσκου HDD σας επιτρέπει να έχετε εκεί μια πλούσια συλλογή από game downloads, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικά επεισόδια, τις φωτογραφίες σας και ότι άλλο θέλετε.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το Quest X i5-6400 W10 σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Μάλιστα, εκτός από την ενσωματωμένη θύρα δικτύου Gigabit Ethernet, το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr προσφέρει και ένα Wi-Fi adapter για να συνδέεσαι ασύρματα στο δίκτυό σου. Εκτός από τις εξόδους που προσφέρει η κάρτα γραφικών, το σύστημα διαθέτει 3 θύρες USB 3.0, 4 θύρες USB 2.0, ενώ στο εσωτερικό του θα βρείτε 4 υποδοχές για συσκευές SATA3, 1 υποδοχή PCIe 3.0/2.0 x1 (x16 mode), 1 υποδοχή PCIe 2.0×1 και 2 υποδοχές PCI. Φυσικά, άξιο αναφοράς είναι και το εντυπωσιακό κουτί Aerocool BattleHawk που με την εμφάνισή του σας προετοιμάζει για τις υψηλές επιδόσεις του υπολογιστή.

 

Οικονομία με ελάχιστες «θυσίες»

Quest X i3-6100 W10

Quest X i3-6100 W10

Αν το budget που διαθέτετε δεν είναι αρκετό για να αποκτήσετε τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Quest X i5-6400 W10, δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς υπάρχει και η λύση του Quest X i3-6100 W10 με αρκετά πιο χαμηλή τιμή, θυσιάζοντας μόνο κάποιες από τις «extreme» επιδόσεις του μεγαλύτερου αδερφού του. Στη σύνθεσή του το Quest X i3-6100 W10 περιλαμβάνει τον διπύρηνο επεξεργαστή Core i3-6100 στα 3,7GHz, επίσης τελευταίας αρχιτεκτονικής Skylake, με μνήμη 8GB DDR3 στα 1600MHz, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα GeForce GTX 950 της NVIDIA με 4GB μνήμης GDDR5, η οποία προσφέρει επίσης εξαιρετικές επιδόσεις σε 1080p gaming, όχι όμως τόσο υψηλές όσο η GTX 960. Ελαφρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στον τομέα αποθήκευσης με τον δίσκο HDD να παραμένει στο 1ΤΒ και τις 7200rpm, αλλά το δίσκο SDD να «ανεβαίνει» στα 240GB!

 

Και ο δρόμος του… ασυμβίβαστου gamer

Quest X i7-6700 W10

Quest X i7-6700 W10

Αν πάλι ανήκετε στους σκληροπυρηνικούς gamers που υπολογίζουν κάθε frame και κάθε millisecond και τα προαναφερόμενα συστήματα πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτουν, υπάρχει και η λύση του ανώτερου, από πλευράς χαρακτηριστικών και τιμής, Quest X i7-6700 W10. Σε αυτό το σύστημα θα συναντήσετε τον κορυφαίο σε επιδόσεις τετραπύρηνο επεξεργαστή Core i7-6700 της Intel στα 3,4-4,0GHz, αρχιτεκτονικής Skylake, ο οποίος συνοδεύεται από 16GB μνήμης DDR4 στα 2133MHz. Το απόλυτο gaming υποστηρίζεται από ένα κορυφαίο μοντέλο της NVIDIA, τη GeForce GTX 970 με 4GB μνήμης GDDRR5, η οποία προσφέρει hi-end επιδόσεις και επιτρέπει ομαλό gaming ακόμα και σε ανάλυση 4Κ. Όσον αφορά την αποθήκευση, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει όμοια χαρακτηριστικά με το Quest X Ui5-6400 W10.

 

Προτάσεις για όλους

Gaming PC χωρίς εντυπωσιακό κουτί δε γίνεται, για αυτό τα Quest X i5-6400 W10 και i7-6700 W10 διαθέτουν το BattleHawk σασί, ενώ το Quest X i3-6100 W10 το Aero 500, και τα δύο της γνωστής AeroCool.

questx_01Και τα τρία συστήματα συνοδεύονται από την 64-μπιτη έκδοση Home των Windows 10, καθώς και Wi-Fi adapter για να συνδέεστε με ευκολία στο ασύρματο δίκτυό σας. Επίσης, συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας που υπογράφει η Info Quest Technologies Προσθέστε στην εξίσωση και την άμεση τεχνική εξυπηρέτηση της εταιρείας και έχετε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των υπολογιστών Quest.

Oλοι οι υπολογιστές Quest φέρουν την εγγύηση της Info Quest Technologies,της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στην Ελλάδα , η οποία τους συνοδεύει με το «Quest Easy» ένα ολοκληρωμένο πακέτο Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Παράλληλα διαθέτοντας ένα από τα πλέον εξειδικευμένα, έμπειρα και οργανωμένα Τμήματα Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τους μικρότερους δυνατούς χρόνους απόκρισης και αποκατάστασης μιας βλάβης.

‘Ολες οι συνθέσεις Quest βρίσκονται διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής: