Από τον ουρανό μέχρι το βυθό, το Just Cause 3 ανάγει σε… σπορ τις ανατινάξεις, καλώντας σας να απαλλάξετε το Medici από τον τυραννικό του δικτάτορα.

Αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Just Cause 2, ο εκκεντρικός πράκτορας Rico Rodriguez αποσύρεται από την ενεργό δράση και φιλοδοξεί να ξοδέψει το… εφάπαξ του στην πατρίδα του, το Medici, ένα νησί στη Μεσόγειο που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Μάλτα και Κάπρι. Ο τουριστικός παράδεισος που έχει στο μυαλό του όμως ο Rico απέχει αρκετά από το κλίμα που έχει δημιουργήσει η δικτατορία του στρατηγού Di Ravello, ενός παρανοϊκού ηγέτη που αποσκοπεί στην παγκόσμια κυριαρχία.

Ο γενειοφόρος ήρωας δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος και αναλαμβάνει την αποστολή της εκθρόνισης του τυραννικού στρατηγού. Πως σκοπεύει να το καταφέρει; Σκορπώντας το χάος στα πάνω από 400 τετραγωνικά μίλια που υπάρχουν διαθέσιμα στο παιχνίδι, με πλήρη ελευθερία κινήσεων από τους αιθέρες μέχρι τα βάθη της θάλασσας.

Όσοι από εσάς έχετε παίξει τα προηγούμενα «Just Cause» τότε γνωρίζετε πως ο πραγματικός πρωταγωνιστής δεν είναι ο Rodriguez αλλά ο πολυπράγμων γάντζος του! Με τη βοήθειά του μπορείτε να αγκιστρωθείτε πάνω σε οποιοδήποτε όχημα και κτήριο, να συνδέσετε αντικείμενα μεταξύ τους και να ανακαλύψετε νέους τρόπους να σπείρετε την καταστροφή σε μαζική κλίμακα! Η σκόπιμη κατάχρηση των εκρήξεων στο παιχνίδι αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού, ανάγοντας σε… σπορ την ανεύρεση εφευρετικών τρόπων καταστροφής των στρατιωτικών υποδομών του Medici.

jc3Στη… δημιουργικότητά σας συμβάλει ένα αξιοσημείωτο πλήθος gadgets και όπλων (από καραμπίνες και ρουκέτες μέχρι αντιαρματικά και αντιαεροπορικά), ενώ το αλεξίπτωτο και το wingsuit συμβάλουν τα μέχιστα στις ταχύτατες μετακινήσεις σας με στυλ! Στις εξερευνήσεις σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιο συμβατικά μέσα μεταφοράς, όπως ταχύπλοα, τζετ, ελικόπτερα, αγωνιστικά αυτοκίνητα και μηχανές. Στρατιωτικές βάσεις, λιμάνια, φυλακές, αστυνομικά τμήματα και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις θα βρεθούν στο στόχαστρο του Rico Rodriguez. Το πώς θα καταρρεύσουν πίσω σας, επαφίεται σε εσάς.

Σύστημα: PC, PS4, Xbox One
Διάθεση: CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά