Οι «πράσινες» ομάδες του Κωτσόβολου ενημέρωσαν τους κατοίκους της Αθήνας σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης παλιών ενεργοβόρων συσκευών.

kotsovolosgreenteamsΕιδικές πράσινες ομάδες του Κωτσόβολου περιόδευσαν σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας για να ενημερώσουν τους καταναλωτές για τα οφέλη που προσφέρει η ανακύκλωση των παλαιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο περιβάλλον και στην τσέπη τους. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Κωτσόβολου για την δωρεάν ανακύκλωση και απόσυρση των παλιών και ενεργοβόρων οικιακών συσκευών που πρώτος ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008.


Από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Μαρτίου οι πράσινες ομάδες του Κωτσόβολου μετέφεραν τις παλιές τους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση περνώντας από κεντρικά σημεία της Αθήνας


Οι περαστικοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πρωτότυπη αυτή «εξόρμηση» και δεν σταμάτησαν να ρωτούν τα μέλη των πράσινων ομάδων για τα περιβαλλοντικά οφέλη της κίνησης αλλά και τις επιδοτήσεις που προσφέρει η ανακύκλωση συσκευών στα καταστήματα Κωτσόβολος.


Για άλλη μια φορά ο Κωτσόβολος δίνει δυναμικά το παρόν στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τον καταναλωτή με ένα νέο έξυπνο street promo. Οι ενθουσιώδεις πράσινες ομάδες του Κωτσόβολου έδωσαν πρώτες το παράδειγμα, πηγαίνοντας τις ογκώδεις και ενεργοβόρες παλιές τους ηλεκτρικές συσκευές στην αλυσίδα που πρώτη ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο τη διαδικασία συλλογής και ανακύκλωσης.


Περισσότερο υλικό καθώς και βίντεο από την «πράσινη περιοδεία» μπορείτε να βρείτε online στη διεύθυνση http://cli.gs/nejyzV