Ο βιντεοπροβολέας Epson EH-LS10000 παρουσιάστηκε στην έκθεση “Hxos Eikona Show 2015”, δείχνοντας ότι η τεχνολογία του αύριο είναι πλέον προσιτή.

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον βιντεοπροβολέα laser EH-LS10000, στην έκθεση Hxos Eikona Show 2015, που διεξήχθη στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Athens Ledra Hotel, συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών, αλλά και επαγγελματιών από τον χώρο της τεχνολογίας. Η Epson μετέφερε τους επισκέπτες σε ένα σκηνικό που τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από μεγάλες αίθουσες προβολών, καθώς σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη μοναδική τελειότητα προβολής των βιντεοπροβολεών της Epson με 3 φορές φωτεινότερα χρώματα και το βαθύτερο μαύρο.

Ο EH-LS10000 αξιοποιεί την ισχύ της τεχνολογίας laser, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει προγημένη τεχνολογία βελτίωσης 4Κ που ζωντανεύει το περιεχόμενο τυπικής ή υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας καλύτερη υφή και υψηλής ποιότητας ανάλυση εικόνας για να διακρίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια. Η χρήση τεχνολογίας laser παρέχει πηγή φωτός μεγάλης διάρκειας ζωής, έως και 30.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία, μειώνοντας τις ανάγκες και το κόστος συντήρησης. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει επίσης, βαθμονόμηση ISF, τεχνολογία βελτίωσης λεπτομερειών, παρεμβολή καρέ, μετατροπή από 2D σε 3D και έλεγχο βάθους και όλα αυτά σε μια κομψή, compact σχεδίαση που ταιριάζει απόλυτα με το σαλόνι σας.

Ο μοναδικός προβολέας ασύρματης λειτουργίας HD, EH-TW9200W, ο οποίος χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson εντυπωσίασε με την καθαρότητα και ρεαλιστική προβολή των εικόνων 2D και 3D με βαθύ μαύρο, καθαρό λευκό και πλούσια χρώματα, ενώ ο EH-TW5350, ο οποίος δίνει στον καταναλωτή την απόλυτη εμπειρία ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου προσφέροντας ευκρινή εικόνα, βαθιές μαύρες αποχρώσεις και ομαλή κίνηση, έδωσαν ηχηρό παρόν, κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς.

oa4TKX-GQPXBcP6CuOmfQz61VoJ5wpXEiezOGHNJ9iYΑπό την έκθεση δεν έλειπαν επίσης ο βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου Full HD 3D και 2D, EH-TW5300, με τεχνολογία 3LCD, ο βιντεοπροβολέας EH-TW6600W για ασύρματη προβολή Full HD με δυνατότητες 2D και 3D και τεχνολογία 3LCD για εξαιρετικές εικόνες, ο βιντεοπροβολέας EH-TW7200 ιδανικός για λάτρεις του κινηματογράφου που θέλουν μια ισχυρή, αλλά και οικονομικά προσιτή εμπειρία οικιακού κινηματογράφου Full HD και ο φωτεινότερος βιντεοπροβολέας home cinema της Epson, EH-TW570 με 3.000 lumen και τεχνολογία 3LCD.

Η Epson παρείχε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για προιόντα που εξυπηρετούν, πέρα από τις οικιακές προβολές και το κομμάτι των επιχειρήσεων. Ο φορητός επαγγελματικός προβολέας EB-1776W με πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών για γρήγορη εγκατάσταση και παρουσιάσεις παντού, ο EB-U32 που συνδυάζει την εργασία με την ψυχαγωγία και ο ισχυρός επαγγελματικός προβολέας εγκατάστασης EB-G6900WU με ανάλυση οθόνης WUXGA για ευκρινέστερες και καθαρότερες παρουσιάσεις, μαγνήτισαν τα βλέματα των επισκεπτών.

Η Epson, προσανατολισμένη στην προώθηση νέων τεχνολογιών που απευθύνονται σε οικιακή και επαγγελματική χρήση, συμμετέχει στην έκθεση με προϊόντα που προάγουν αυτόν ακριβώς το σκοπό.