Η υπηρεσία Nova 3Play είναι χρυσός χορηγός στο Eco Kids Festival, που θα διεξαχθεί στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Το Nova 3Play γίνεται χρυσός χορηγός του Eco Kids Festival, ενός διήμερου φεστιβάλ αφιερωμένου στο παιδί και το περιβάλλον.

Το Nova 3Play ενώνει τις δυνάμεις του με οικολογικές οργανώσεις, εκπαιδευτικές ομάδες και γνωστούς καλλιτέχνες, προκειμένου γονείς και παιδιά να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν πρακτικές που οδηγούν σε μια πιο ισορροπημένη σχέση με τον πλανήτη μας, μέσα από μια σειρά παραστάσεις, συναυλίες, περιβαλλοντικά εργαστήρια και παιχνίδια!

Στο Eco Kids Festival, η υπηρεσία Nova 3Play θα προσφέρει στα παιδιά ένα ταξίδι στη γνώση, μέσα από επιλεγμένα ντοκιμαντέρ για αυτές τις ηλικίες, από τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ που διαθέτει η υπηρεσία, ενώ διάφορες ψυχαγωγικές και συνάμα εκπαιδευτικές δράσεις θα πραγματοποιούνται στις «γωνιές» της Nova.

forthnet nova logo 2014Πιο συγκεκριμένα, στα περίπτερα Nova 3Play θα αναπτυχθούν δράσεις με άξονες τα τρία βασίλεια, το ζωικό, το φυτικό και το θαλάσσιο, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν τα παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τα φυτά και τα ζώα του πλανήτη μας και να κατανοήσουν την ανάγκη προστασίας και διατήρησης του οικοσυστήματος του πλανήτη μας.