Το Coca-Cola Cup, το πιο μεγάλο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Ελλάδα, δέχεται τη στήρικη των καναλιών Novasports και του Novasports.gr.

Τα κανάλια Novasports & το Novasports.gr, πάντα δίπλα στις ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, στηρίζουν το Coca-Cola Cup (#CocaColaCupgr), το μεγαλύτερο πανελλαδικό εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για παίκτες 13 έως 19 ετών.

Το τουρνουά, το οποίο διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και με σύνθημα “όλα για τη μπάλα” #olampala, στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Τα κανάλια Novasports θα ακολουθούν το τουρνουά σε όλη την Ελλάδα και θα καλύπτουν όλες τις εξελίξεις!

novasports new 2014Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Coca-Cola Cup εξασφάλισε την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά, με παραγωγή ειδικών σύντομων αφιερωμάτων (customized fillers) που θα προβάλλονται στα κανάλια Νovasports. Επίσης, θα έχει και ψηφιακή κάλυψη μέσα από το Novasports.gr, σε ειδικά διαμορφωμένη ενότητα που φτιάχτηκε για το τουρνουά, καθώς και μέσα από τα social media κανάλια. Παράλληλα, η ενέργεια θα ενισχυθεί σημαντικά με ψηφιακή καμπάνια και με προβολή στα υπόλοιπα social media της εταιρείας.

Συνολικά η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2016 και στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Coca-Cola Cup καθώς και στην σύνδεση του με το premium περιεχόμενο των καναλιών Novasports.