To νέο Meizu M2 Note ήρθε στα Public στα 199€, εντυπωσιάζοντας με τα specs του: οκταπύρηνος επεξεργαστής και οι δυο κάμερες των 13MP και 5ΜP.

Το Meizu M2 Note Dual Sim είναι ένα smartphone που συνδυάζει τις καθαρές γραμμές με την προηγμένη τεχνολογία, την ομορφιά με τη σοφία και την καινοτομία με την κομψότητα.

Σχεδιασμένο για να χωράει τέλεια στην παλάμη σου και με τέλεια αναλογία οθόνης/συσκευής χάρη στα πολύ λεπτά bezel, το Meizu M2 Note διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM, προηγμένες κάμερες 13 MP (πίσω) με Autofocus, και flash & 5 Megapixel (μπροστά) για τέλειες selfies, μεγάλη αυτονομία, καθώς και τη νεότερη έκδοση Android 5.0 Lollipop, του λειτουργικού της Google.

Σχεδιασμένο για την τελειότητα

meizu1Με λείο εξωτερικό περίγραμμα, πάχος μόλις 7.5 χιλ. και αψεγάδιαστες γραμμές, το M2 Note ταιριάζει άψογα στην παλάμη σου. Η αγνότερη έκφραση μιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που παρέχει άνεση, ευκολία και σταθερότητα για κάθε στιγμή της ζωής σου.

Φωτεινές φωτογραφίες, μέρα και νύχτα

Με τη λειτουργία φωτογράφισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες τη νύχτα με εξαιρετική ακρίβεια και ευκρίνεια. Οι λεπτομέρειες φαίνονται, τα χρώματα ζωντανεύουν και κάθε φωτογραφία μοιάζει «φυσική», ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες.

Έξυπνη απόδοση

Το M2 Note διαθέτει έναν οκτα-πύρηνο επεξεργαστή που υποστηρίζει HDR φωτογραφία, και 1080p HD κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση βίντεο. Ο επεξεργαστής υποστηρίζει, επίσης, εξαιρετικά γρήγορο 4G LTE με ταχύτητες που φτάνουν τα 150Mbps.

Apps & Widgets

Meizu-M2-Note-1000-1127896Το M2 Note έχει προεγκατεστημένες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, οργανωμένες μέσα σε θεματικούς φακέλους παρέα με πανεύκολα στη χρήση widgets. Swipe αριστερά για Widgets, swipe δεξιά για να δείς τα αγαπημένα σου Apps. Όλα όσα χρειάζεσαι είναι διαθέσιμα με το που θα βγάλεις τη συσκευή από τη συσκευασία της.

Δύο αριθμοί σε 1 συσκευή!

Η λειτουργία Dual SIM σου προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών SIM ταυτόχρονα. Αναγνώρισε εύκολα ποιος σε καλεί και σε ποια από τις SIM αντιστοιχεί. Συνδύασε τον εργασιακό τηλεφωνικό κατάλογο με τον κατάλογο που περιλαμβάνει φίλους και οικογένεια, κάνοντας χρήση μόνο μίας συσκευής!