Η Media Markt παρουσίασε με το δικό της μοναδικό τρόπο το πολυαναμενόμενο Call of Duty Black Ops III, γεμίζοντας ενθουσιασμό τους gamers.

Το τουρνουά του πολυαναμενόμενου Call of Duty Black Ops III πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Media Markt στο Περιστέρι την Παρασκευή 06/11. Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη καθώς 154 άτομα απόλαυσαν μία συναρπαστική gaming εμπειρία. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γίνουν μέρος ενός μοναδικού σκηνικού και να μεταμορφωθούν σε COD Heroes με τη βοήθεια των makeup artists που βρίσκονταν στο κατάστημα, ενώ οι cosplayers που είχαν «ακροβολιστεί» από νωρίς στο χώρο έδωσαν άλλη διάσταση στην εκδήλωση.

Χάρη στο ιδιαίτερο σκηνικό του event και τις super high-end TVs (curved, 4k κλπ) που χρησιμοποιήθηκαν, δημιουργήθηκε μία μοναδική ατμόσφαιρα μάχης η οποία ενθουσίασε τους παίκτες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μοναδικά δώρα. Ένα συλλεκτικό Playstation 4 1TB με το Call Of Duty Black Ops III περίμενε τον μεγάλο νικητή, Σταύρο Πήττα, ο δεύτερος νικητής πήρε το PS4 500 GB και ο τρίτος το παιχνίδι, ενώ πολλά άλλα δώρα δόθηκαν σε συμμετέχοντες και κοινό.

cod_blackops3_revealΤην απονομή του βραβείου στον μεγάλο νικητή, έκανε ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, διευθυντής του καταστήματος της Media Markt στο Περιστέρι.

Η παρουσίαση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών της Media Markt που φέρνουν κοντά τεχνολογία και προϊόντα αιχμής με έναν μοντέρνο και διασκεδαστικό τρόπο, γεγονός που αποτελεί και χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας. Η Media Markt, κατανοώντας τον κόσμο του gaming και στοχεύοντας στην ικανοποίηση των επιθυμιών του κοινού, συνεχίζει να πρωτοπορεί δημιουργώντας μοναδικές gaming και όχι μόνο, εμπειρίες για τους φίλους της.