Αστέρες, «ντίβες» και θρύλοι συνθέτουν το ιδιόρρυθμο και συνάμα εκρηκτικό μείγμα του WWE, με την 2Κ16 έκδοση να εισάγει νέα στοιχεία στο gameplay.

H 2K υποσχέθηκε το μεγαλύτερο roster στην ιστορία του παιχνιδιού και κράτησε το λόγο της. Από το WWE 2K16 παρελαύνουν ούτε λίγο ούτε πολύ 120 playable χαρακτήρες από το παρόν, αλλά και το θρυλικό παρελθόν του θεαματικού «αθλήματος», συμπεριλαμβανομένων και πολυσυζητημένων… guests, όπως ο Arnold Schwarzenegger, όχι ως πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια βέβαια, αλλά ως T-800 Terminator, αποκλειστικά για όσους προπαραγγείλουν τον τίτλο!

Φυσικά, όπως πάντα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αθλητή, show, αρένα ή πρωτάθλημα. Η σειρά παιχνιδιών wrestling της 2K Games διατηρεί μια πιστή βάση φανατικών οπαδών, οι οποίοι με χαρά θα υποδεχτούν και πάλι το «MyCareer» mode, το οποίο ταξιδεύει τους παίκτες από την αφάνεια μέχρι το WWE Hall of Fame, καθώς και τα ladder, handicap, και tornado tag match.

image-2015-08-25-17-10-45Η τριάδα των σχολιαστών (John «Bradshaw» Layfield, Michael Cole και Jerry Lawler) δίνει ρέστα με τις ατάκες της, με έμφαση στις απρόσμενες… βιαιοπραγίες κατά τη διάρκεια των θεαματικών εισόδων των wrestler. Το online παιχνίδι έχει επανασχεδιαστεί καθολικά, όπως και το σύστημα των reversal κινήσεων, επιτρέποντας πεπερασμένο αριθμό για να μην γίνεται κατάχρηση. Αναβαθμισμένα θα βρείτε και το σύστημα των pins και των submissions, με σκοπό την πιο δίκαιη λήξη ενός αγώνα.

Για το τέλος, αφήσαμε το «κερασάκι στην τούρτα», το… σκληροτράχηλο soundtrack, το οποίο απαρτίζεται από γνωστά μουσικά κομμάτια, φτιαγμένα να προσφέρουν ενέσεις ενέργειας στους παίκτες! Ενδεικτικά αναφέρουμε καλλιτέχνες, όπως Billy Idol, Diplo, Kid Ink, Marilyn Manson, Machine Gun, Run–D.M.C, Skid Row, Twenty One Pilots, Yelawolf κ.ά. Δυναμώστε ένταση και
απολαύστε!

Σύστημα: PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Διάθεση: CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά