Παρακολουθήστε τους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2016 αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT και νέες πρεμιέρες και ξένες σειρές στο OTE CINEMA.

Τους αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, όπου Νορβηγία, Ουγγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ιρλανδία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σουηδία και Δανία θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια-πρόκριση για τη διοργάνωση, ενώ μέσα από την εκπομπή «Στο Δρόμο για την Γαλλία», οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που οδηγούν στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο μπάσκετ και τα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, η αγωνιστική δράση υπόσχεται πλούσιο θέαμα με σπουδαίους αγώνες NBA κάθε μέρα, όπως: Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο, Μαϊάμι-Γιούτα, Τορόντο-Νέα Ορλεάνη, Μιλγουόκι (του Γιάννη Αντετοκούνμπο)-Κλίβελαντ (του Λεμπρόν Τζεϊμς) και Μινεσότα-Μέμφις.

Στα κινηματογραφικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρεμιέρες του OTE CINEMA 1HD, όπως η Νορβηγική μαύρη κωμωδία με τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ Με Σειρά Εξαφάνισης και η δραματική κομεντί Η Ταπείνωση με τον Αλ Πατσίνο και την Γκρέτα Γκέργουιγκ, ενώ στο OTE CINEMA 2 το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν συνεχίζεται με τις κωμωδίες μυστηρίου Μικροαπατεώνες και Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού. Στο OTE CINEMA 4HD οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ 20.000 Μέρες στη Γη για τη ζωή του Νικ Κέιβ, ενώ για τους σινεφίλ το Sundance HD φιλοξενεί ειδικό αφιέρωμα στις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του ομώνυμου φεστιβάλ.

Aθλητικά

Resizer.ashxΑπό την Πέμπτη 12 έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, οι αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 παίζουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV, με 4 εισιτήρια-πρόκριση να περιμένουν τους κατόχους τους. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, όπου η Νορβηγία φιλοξενεί την Ουγγαρία (21.45, OTE SPORT 1HD), ενώ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η Βοσνία Ερζεγοβίνη υποδέχεται την Ιρλανδία (21.45, OTE SPORT 1HD). Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου διεξάγονται οι συναντήσεις Ουκρανία-Σλοβενία (19.00, OTE SPORT 1HD) και το σκανδιναβικό ντέρμπι Σουηδία-Δανία (21.45, OTE SPORT 1HD), που ολοκληρώνει τον 1ο αγώνα των 4 ζευγαριών.

Οι επαναληπτικοί ξεκινούν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με τον αγώνα Ουγγαρία-Νορβηγία (21.45, OTE SPORT 1HD). Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Ιρλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη (16/11, 21.45, OTE SPORT 1HD), Δανία-Σουηδία (17/11, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Σλοβενία-Ουκρανία (17/11, 21.45, OTE SPORT 2HD). Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 23.45 στο OTE SPORT 1HD, στην εκπομπή «Στο Δρόμο για την Γαλλία», οι Γιώργος Θαναηλάκης και Βασίλης Σαμπράκος αναλαμβάνουν να αναλύσουν όλο το φιλμ των αγώνων και να παρουσιάσουν το ολοκληρωμένο πάζλ των ομάδων που θα μετέχουν στα γήπεδα της Γαλλίας το προσεχές καλοκαίρι.

Στα ελληνικά γήπεδα, η δράση στην Football League ΟΠΑΠ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Για την 8η αγωνιστική, ο ΟΤΕ TV καλύπτει 3 σημαντικές αναμετρήσεις στην πορεία των ομάδων για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 15.30 η Παναχαϊκή 2005 υποδέχεται τον Νέο Αχαρναϊκό (OTE SPORT 3HD) και στις 18.00 η Λαμία 1964 φιλοξενεί την Καλλιθέα (OTE SPORT 3HD). Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στο νησί των Φαιάκων ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Football League με τον αγώνα Κασσιόπη-Χανιά (18.00, OTE SPORT 3HD).

Τα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο έχουν πάρει «φωτιά», με τη αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ να έχει ξεκινήσει πολλά υποσχόμενη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινή δράση στα κανάλια OTE SPORT: Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο (12/11, 05.30, OTE SPORT 4HD), Μαϊάμι-Γιούτα (13/11, 02.30, OTE SPORT 4HD), Τορόντο-Νέα Ορλεάνη (14/11, 02.30, OTE SPORT 4HD), Ατλάντα-Γιούτα (16/11, 01.00, OTE SPORT 4HD) και Σαν Αντόνιο-Πόρτλαντ (17/11, 03.30, OTE SPORT 4HD). Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής 15 Νοεμβρίου όπου το Μιλγουόκι του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχεται το Κλίβελαντ του Λεμπρόν Τζεϊμς (03.30, OTE SPORT 4HD), ενώ στις 22.30 Μινεσότα και Μέμφις έρχονται αντιμέτωπες ζωντανά στο OTE SPORT 4HD. 

Ταινίες και σειρές

Ταινίες σε πρώτη προβολή, classics, ντοκιμαντέρ αλλά και φιλμ μικρού μήκους περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV.

me seira eksafanisisΣτο OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν, σε πρώτη προβολή, η απολαυστική μαύρη κωμωδία από τη Νορβηγία Με Σειρά Εξαφάνισης (Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 21.00) με τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ στον ρόλο ενός φιλήσυχου εκχιονιστή που αποφασίζει να κυνηγήσει έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών όταν ο γιος του πεθαίνει από υπερβολική δόση ηρωίνης, η βασισμένη σε μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ δραματική κομεντί Η Ταπείνωση (Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, 21.00), σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον, με τον Αλ Πατσίνο να ερωτεύεται την κατά πολύ νεώτερη του Γκρέτα Γκέργουιγκ, αλλά και το οικογενειακό δράμα Το Πέρασμα (Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, 21.00) από τον καταξιωμένο Βούλγαρο σκηνοθέτη Στέφαν Κομαντάρεφ.

Στο OTE CINEMA 2, το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν συνεχίζεται, αυτή την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, με την κωμωδία μυστηρίου Μικροαπατεώνες όπου πρωταγωνιστούν ο Γούντι Άλεν και η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Τρέισι Ούλμαν, αλλά και το απολαυστικό Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού όπου ο Γούντι Άλεν και η Έλεν Χαντ πέφτουν στα δίχτυα ενός υπνωτιστή απατεώνα (20.15 & 22.00).

Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν κλασικές επιλογές, όπως το υποψήφιο για 4 Βραβεία BAFTA πολεμικό δράμα του 1954, Ο Αετός Της Κεϋλάνης με τον Γκρέγκορι Πεκ (Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 22.00), αλλά και το θρίλερ μυστηρίου με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ Δέκα Δολοφόνοι Για Τον Ντετέκτιβ Μάρλοου (Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, 22.00). Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 22.00, σε πρώτη προβολή, θα προβληθεί η κομεντί Ο Αξέχαστος Μήνας με τον Τέιλορ Κιτς (John Carter, Battleship) και τον υποψήφιο για 3 Χρυσές Σφαίρες και κάτοχο ενός Emmy Μπρένταν Γκλίσον (Edge of Tomorrow). Στο ίδιο κανάλι, στη ζώνη Ladies Night, προβάλλεται η κλασσική road movie Θέλμα & Λουιζ, με τις υπέροχες Σούζαν Σάραντον και Τζίνα Ντέιβις, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου (22.00).

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ 20.000 Μέρες στη Γη για τη ζωή του Νικ Κέιβ, που ήταν υποψήφιο για βραβείο BAFTA καλύτερου ντοκιμαντέρ, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στη ζώνη Doc OClock του OTE CINEMA 4HD στις20.15, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και με την φιλική συμμετοχή της Κάιλι Μινόγκ, ενώ στο Village Cinema HD θα προβληθεί την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου (22.00) το γαλλικό θρίλερ Μobius με τον βραβευμένο με Όσκαρ Ζαν Ντεζαρντάν, τον Τιμ Ροθ και τη Σεσίλ Ντεφράνς.

Τις βραβευμένες στο φεστιβάλ του Sundance ταινίες μικρού μήκους, μπορούν να παρακολουθήσουν οι σινεφίλ, στο αφιέρωμα του Sundance HD Sundance Channel Shorts Competition Winners 2015, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου από τις 23.00

Ντοκιμαντέρ

Στη νέα σειρά του Αnimal Planet HD, Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet, από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου (22.00), ο γνωστός κτηνίατρος αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες περιπτώσεις διάσωσης ζώων.

Τρόπους να αξιοποιούμε τους νόμους της φυσικής, όπως πχ η αδράνεια, προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας, παρουσιάζει η νέα σειρά του Νational Geographic Channel, How To Win At Everything, που αρχίζει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 22.00.

To κανάλι Νat Geo Wild HD, με τη σειρά Wild Islands: Unseen Islands (Κυριακή 15 & 22 Νοεμβρίου, 19.00), μας ταξιδεύει στα Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη, που θεωρούνται τα πιο απόμακρα σημεία του πλανήτη, και μας εξηγεί πώς τα νησιά αυτά έχουν αποτελέσει εργαστήρια εξέλιξης ειδών. Στο ίδιο κανάλι μπορούμε να γνωρίσουμε τα πιο περίεργα και σπάνια ζώα του ζωικού βασιλείου ανά τον κόσμο, στη σειρά World’s Weirdest, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 19.00.

Παιδικά

Το αγαπημένο animation Αεροπλάνα ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του
OTE CINEMA 1HD. Η ταινία κινουμένων σχεδίων θα προβληθεί -σε μεταγλώττιση- το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.00.

Μουσική

Με αφορμή τη συμπλήρωση 8 ετών από τον θάνατο του σπουδαίου Γάλλου χορευτή και χορογράφου, Μορίς Μπεζάρ, το Mezzo προβάλλει το εξαιρετικό αφιέρωμα Bejart And His Heirs, όπου την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ξεχωρίζουν δύο κορυφαίες παραστάσεις των Μπαλέτων Μπεζάρ της Λωζάννης, σε χορογραφίες του ίδιου, τον Καρυοθραύστη στις 21.30 και το Καντάτα 51 στις 23.55.