Η νέα εταιρική ιστοσελίδα του όμιλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αφήνει τους επισκέπτες να πληροφορηθούν για τη δράση του ομίλου και των θυγατρικών του.

Ενεργό είναι από την 1η Οκτωβρίου το νέο εταιρικό website του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες με ένα εύκολο και συνοπτικό τρόπο να ενημερωθούν γύρω από τη δράση του Ομίλου και των θυγατρικών του: Public, Westnet, Συστήματα Sunlight, Sunlight Recycling και Play.

Παράλληλα, το νέο website πρόκειται να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για το επιχειρείν, καθώς θα εμπλουτίζεται με περιεχόμενο που θα φέρει την υπογραφή και την εμπειρία των ανώτατων στελεχών του Ομίλου. Το νέο website παρέχει ένα ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον όπου αποτυπώνεται το σύνολο της δραστηριότητας του Olympia Group σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.
Ο σχεδιασμός του ανανεωμένου εταιρικού website βασίζεται στη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του Ομίλου και συνοψίζεται στη φράση «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ». Οι «γέφυρες» αυτές «χτίζονται» μέσα από τους κλάδους δραστηριοποίησης του Ομίλου στο λιανικό εμπόριο, στις τηλεπικοινωνίες, στη βιομηχανία και στη διανομή.

olympia_group_210651913Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου website, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Olympia, Ανθή Τροκούδη, δήλωσε σχετικά «Ο Όμιλος Olympia διαγράφει, από το 1980, ανοδική πορεία, με συνέπεια, προσήλωση και δημιουργικότητα, αποτελώντας μοντέλο υγιούς επιχειρείν και τεχνοκρατικού management. Με όραμά μας να «χτίζουμε γέφυρες» με την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και τους ανθρώπους είμαστε βέβαιοι πως ο νέος μας διαδικτυακός τόπος θα λειτουργήσει ως ένα άκρως διαδραστικό μοντέλο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους συνεργάτες, το ανθρώπινο δυναμικό και τους πελάτες μας»