Ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς των basket sims έρχεται βελτιωμένος στα σημεία, με στόχο μια ακόμα πιο πιστή αναπαράσταση του αθλήματος που λατρεύουν εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον πλανήτη.

harden_4H σειρά NBA 2K επιστρέφει με το 2K16 που σας φέρνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού ακόμα πιο πιστή στην πραγματικότητα. Οδηγήστε τον παίκτη σας (MyPlayer) στην καριέρα του μέσα στο NBA, πάρτε τον έλεγχο μιας ομάδας NBA ή δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να συναγωνιστείτε με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο.
Ιδιαίτερα όσον αφορά στο MyCareer mode, το δημιουργικό… «χεράκι» του έχει βάλει και ο διάσημος σκηνοθέτης Spike Lee, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αυθεντική η προσομοίωση της ζωής ενός επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, από τα πρώτα του βήματα στο κολεγιακό πρωτάθλημα μέχρι την καταξίωσή του στο NBA. Εκτός από τις κολεγιακές ομάδες και τη mini ταινία του Spike Lee μέχρι το απροσδόκητο φινάλε της πρώτης σεζόν σας στο NBA, ενδιαφέρουσα προσθήκη στα modes του παιχνιδιού αποτελεί και η δυνατότητα δημιουργίας μιας νέας ομάδας στο MyTeam, με την οποία επιτρέπεται να παίξετε ακόμα και 5vs5 εναντίον φίλων σας online, γεγονός που δεν ήταν εφικτό στο 2K15.

NBA-2K16-PS4_2Βελτιώσεις παρατηρούνται και στις κινήσεις των παικτών, οι οποίες έχουν γίνει πιο ομαλές και αληθοφανείς, μεταφέροντάς σας μια πρωτόγνωρη αίσθηση του βάρους και του βηματισμού κάθε αθλητή. Το ήδη εντυπωσιακά ρεαλιστικό gameplay έχει ανανεωθεί για να αντικατοπτρίζει τα ανανεωμένα physics της μπάλας και των σωμάτων των παικτών, με το ολοκαίνουριο σύστημα πάσας να κλέβει την παράσταση. Παράλληλα, η τεχνητή νοημοσύνη παικτών και αντιπάλων ξεφεύγει από τη λογική των προκαθορισμένων αντιδράσεων, καθώς κάθε παίκτης εκτιμά συνεχώς την εξέλιξη της φάσης και αντιδρά στιγμιαία, προσαρμόζοντας το παιχνίδι του. Τέλος, οι ομάδες τις Euroleague ξανακάνουν την εμφάνισή τους, προς τέρψη των οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μιας και οι δυο ελληνικές ομάδες συμπεριλαμβάνονται φυσικά στις παραπάνω 25.

ΣΥΣΤΗΜΑ: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
ΔΙΑΘΕΣΗ: CD Media

 

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά