Επιχειρηματική αποστολή στο Silicon Valley και στη Διεθνή Έκθεση CES 2016 ετοιμάζει το mi-Cluster, με τις προετοιμασίες συμμετοχής στην έκθεση να έχουν ήδη αρχίσει.

mi-Cluster-logoΤο mi-Cluster, με την υποστήριξη του Enterprise Greece, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου των Ηλεκτρονικών, την έκθεση CES 2016 – International Consumer Electronics Show, που πραγματοποιείται από 6-9 Ιανουαρίου 2016 στο Las Vegas και σε τριήμερο roadshow στο Silicon Valley με στόχο τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές.

 

Στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες συμμετοχής στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί σε εθνικό περίπτερο στο Eureka Park το οποίο απευθύνεται κυρίως σε start-ups και μικρές εταιρείες που έχουν ανακοινώσει μέσα στο τελευταίο 9μηνο την ανάπτυξη κάποιου νέου καινοτόμου προϊόντος (hardware, software) ή υπηρεσίας.

 

Η εθνική αποστολή συνεχίζεται με roadshow στη Silicon Valley, το οποίο θα έχει συνολική διάρκεια τρεις ημέρες, με σκοπό τη δικτύωση με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές για την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών και επενδύσεων στη χώρα μας.

 

Το mi-Cluster προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην επικείμενη εθνική επιχειρηματική αποστολή, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες. Οι θέσεις για τους εκθέτες είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την οργανωτική επιτροπή. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με την κα. Κατερίνα Τζεβελέκα (Tηλ:2610.934020).

 

Η CES πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas και αποτελεί σημείο αναφοράς για την προώθηση καινοτόμων και πρωτοποριακών τεχνολογιών για περισσότερα από 40 έτη. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της παγκόσμιας high-tech σκηνής, όπου παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνολογίες νέας γενιάς, οι οποίες εισάγονται στην αγορά. Συγκεντρώνει περισσότερους από 3.600 εκθέτες, πάνω από 165.000 συμμετέχοντες από 150 χώρες και φιλοξενεί 220 θεματικές ενότητες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

 

Η αποστολή του mi-Cluster στη CES2016 και στο Silicon Valley Roadshow, εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του mi-Cluster για τη διεθνοποίηση και την ευρύτερη προβολή του ελληνικού κλάδου συστημάτων και εφαρμογών νανο/μικροηλεκτρονικής και του ελληνικού οικοσυστήματος ΤΠΕ.