Εσείς οι τυχεροί και υπερήφανοι κάτοχοι του Apple Watch, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Nightstand Mode στο gadgetάκι σας.

Η Apple επιτέλους εδέησε και λάνσαρε το OS 2.0 για το Apple Watch το οποίο φέρνει μαζί του μια σειρά διορθώσεων, αλλαγών και προσθηκών. Δεν είναι βέβαια μόνο οι προβεβλημένες εφαρμογές τρίτων που όντως είναι χρήσιμες και προσδίδουν έξτρα χρήσεις στη συσκευή, αλλά και πολλά ακόμα όπως για παράδειγμα το επίσης ολοκαίνουριο Nightstand Mode.
Τι είναι αυτό; Ένα ειδικό mode το οποίο βολεύει τις βραδινές ώρες, όταν εσείς κοιμάστε. Ενώ λοιπόν το Apple Watch βρίσκεται στο κομοδίνο σας και φορτίζει, με κάθε σας άγγιγμα στην οθόνη, τον ρότορα ή το πλάγιο πλήκτρο, ενεργοποιείται η οθόνη του δείχνοντας απλά την ώρα. Παράλληλα, όταν χτυπά το ξυπνητήρι, με το πλάγιο πλήκτρο το απενεργοποιείτε πλήρως ενώ με τον ρότορα το αναβάλλετε (snooze).

 

apple-watch-night-mode
Για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του Nightstand Mode, κατ’ αρχάς θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε. Στο iPhone, τρέξτε την εφαρμογή My Watch, πηγαίνετε στο General και βρείτε την επιλογή Nightstand Mode –θα πρέπει προφανώς να είναι ενεργοποιημένη. Ακριβώς τα ίδια θα κάνετε και στο Apple Watch και είστε έτοιμοι.
Να θυμάστε μόνο να τοποθετείτε κάθε βράδυ το Apple Watch σας στο κομοδίνο ή όπου αλλού το αφήνετε, στα πλάγια και όχι με την οθόνη προς τα κάτω.